Ένα διήμερο γεμάτο… γνώση για τους Διπλωματούχους Αισθητικής Κρήτης

ένα-διήμερο-γεμάτο-γνώση-για-τους-δι-1416101

Ένα διήμερο γεμάτο με… γνώση πέρασαν οι διπλωματούχοι Αισθητικής της Κρήτης με αφορμή την διημερίδα που διοργάνωσε η διοίκηση της ΕΔΑΚ (Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης).

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου και συμμετείχαν σύσσωμα τα μέλη των διπλωματούχων αισθητικών – κοσμητολόγων του νησιού.

Σε αυτή τη διημερίδα παρουσιάστηκαν καινούργιες μέθοδοι για την αντιμετώπιση προβλημάτων και φροντίδας της επιδερμίδας καθώς και καινούργιοι συνδυασμοί στον τομέα της θεραπείας.

«Αποφασίσαμε να οργανώσουμε αυτή την επιμορφωτική διημερίδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσής μας, με στόχο να έχουμε μία συλλογική ενημέρωση για τις καινούργιες μεθόδους που υπάρχουν στον τομέα μας. Στόχος μας είναι αυτή η διημερίδα να καθιερωθεί και να αποτελέσει μελλοντικά έναν θεσμό», τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της ΕΔΑΚ, Ειρήνη Δανδαρή ενώ πρόσθεσε πως «ήταν ένα διήμερο γεμάτο με γνώση σε νέα προϊόντα και θεραπείες, χαρούμενους συναδέλφους που ξανά έσμιξαν έπειτα από δυο χρόνια Covid και περιορισμών, αντάλλαξαν πολύ όμορφες απόψεις, διασκέδασαν, χαλάρωσαν και γνωρίστηκαν καλύτερα κατά την νυχτερινή έξοδο στο δείπνο που παρέθεσε η Ένωση προς τα μέλη του και στις εταιρείες που συνδιοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση».

Η διημερίδα είχε απόλυτη επιτυχία ενώ κατά τη διάρκειά της κόπηκε η βασιλόπιτα ενώ τιμήθηκε η επίτιμη πρόεδρος της ΕΔΑΚ, Καίτη Κουναλάκη.

«Η διημερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως η Αισθητική έχει σπίτι και νοικοκύρηδες είναι οι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εμπιστευόμαστε μόνο διπλωματούχους αισθητικούς – κοσμητολόγους κατόχους άδειας άσκησης επαγγέλματος. Η αισθητική είναι θέμα υγείας», ανέφερε σχετικά η κ. Δανδαρή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook