Ένα Χανιωτάκι στο Champions League Κ19!

ένα-χανιωτάκι-στο-champions-league-κ19-924612

Ένα Χανιωτάκι, που από πέρσι βρίσκεται στις τάξεις του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε την πρεμιέρα του σε επίσημη διοργάνωση της UEFA σε επίπεδο Champions League Κ19. Αυτός είναι ο Κωσταντίνος Τζολάκης.

Ο 17χρονος μόλις τερματοφύλακας (τα «κλείνει» τον προσεχή Νοέμβριο) αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στου Ρέντη κόντρα στην αγγλική ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο 1-1, το σημαντικό όμως για τον Τζολάκη είναι πώς παρότι δύο και πλέον χρόνια μικρότερος υπερασπίζεται την εστία της Κ19.

Το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει παρ’ όλα αυτά να προκαλεί εντύπωση, καθώς το καλοκαίρι στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», χάρη στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του -στο ματς με το Αμβούργο κατάφερε να πιάσει πέναλτι- ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην πρώτη ομάδα και να τον υπολογίζει μέχρι και για δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Σα!

Η ουσία είναι ότι ο Τζολάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του παρουσία, αποκτώντας συνεχώς ολοένα και καινούριες εμπειρίες, όπως αυτό το παιχνίδι που διεξήχθη για μια επίσημη διοργάνωση της UEFA.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook