Ένα Χανιωτάκι μας χρειάζεται – Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε να σωθεί η ζωή του μικρού Παναγιώτη

Ο Παναγιωτάκης είναι δέκα ετών. Από την στιγμή που γεννήθηκε παλεύει για τη ζωή του, αφού γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλεί επανειλημμένες επιληψίες κάθε λεπτό της ώρας.

Αυτές τις επιληψίες που άλλοτε είναι ήπιες και άλλοτε τον οδηγούσαν σε εισαγωγές στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του, καταπολεμούνται έως και πριν 15 μέρες, με ειδικά φάρμακα. Πλέον όμως τα φάρμακα, δεν δρουν πια.

Έφτασε η μέρα που τα φάρμακα δεν θα του έκαναν τίποτα πια, οπότε κάθε επιληψία που κάνει τώρα, τον φέρνει ένα βήμα κοντά στο θάνατο.
Όπως αναφέρουν οι γονείς του, «αρχικά μαθαίνοντας από τους γιατρούς που το παρακολουθούν από την ημέρα που γεννήθηκε, ότι πια τα φάρμακα δεν δρουν, πάθαμε σοκ, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή το παιδί μας μπορεί να καταλήξει.

Η λύση, μας είπαν, εγχείρηση στο εγκέφαλο, δηλαδή πρέπει να ανοίξουν το κρανίο και να αποσυνδέσουν το ημισφαίριο που πάσχει.
Αυτό σημαίνει ένα βαρύ ειδικό χειρουργείο, έτσι ονομάζεται.
Το χειρουργείο από τους γιατρούς του προγραμματίστηκε για τις 12/11 στην κλινική Άγιου Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Το κόστος υπερβαίνει τις δυνατότητες μας, είναι υπέρογκο για εμάς και είναι στις 20.000 ευρώ.
Πιστεύουμε στους γιατρούς του και σε αυτή την εγχείρηση, διότι είναι οι γιατροί που τον παρακολουθούν από το πρώτο λεπτό της ζωής του.

Όμως 20.000 είναι το κόστος που θα κρατήσει στη ζωή το μικρό μας Παναγιώτη. Και αξίζει να τον κρατήσουμε στη ζωή. Κάθε προσπάθεια από πλευράς σας, θα μας ήταν θείο δώρο.

Θα χρειαστούμε τη δύναμη σας και έχουμε αποδείξει σαν λαός ότι έχουμε δύναμη. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, να μην ξεχάσετε το δικό μας Παναγιωτάκη, το Χανιωτάκι μας.»

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] επανειλημμένες επιληψίες κάθε λεπτό της ώρας, πέρασε στις 07.00 το πρωί την πόρτα του χειρουργείου […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ