Εμβολιάστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Καταπληκτικό πράμα ο εμβολιασμός» | Video

εμβολιάστηκε-η-ντόρα-μπακογιάννη-κα-1203247

Ως καταπληκτικό πράμα χαρακτήρισε την διαδικασία του εμβολιασμού η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι», ενημέρωσε οτι ήρθε η σειρά της και εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου, κάνοντας το εμβόλιο της Pfizer.

«Ότι εμβόλιο και να μου έδιναν θα το έκανα τρέχοντας», σχολίασε, τονίζοντας οτι παρακολούθησε πως λειτούργησε η διαδικασία και χαρακτηρίζοντας εκπληκτικούς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την εξέλιξη των εμβολιασμών.

«Τέλος Ιουνίου θα έχουμε πετύχει την ανοσία που θα έχουν στην πλειοψηφία τους και οι Ευρωπαίοι», κατέληξε.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Εμβολιάστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Καταπληκτικό πράμα ο εμβολιασμός» | Video

  1. Δεν ξερω, αλλα εαν ξερεις ημερ. γεννησης η ΑΜΚΑ ( η ενος αλλου του ιδιου χρονου γεννησης) το δοκιμαζουμε και το βλεπουμε! Eπισης μονο και μονο με το ετος γεννησης θα σου πει ενας φαρμακοποιος. Αλλοιμονο αν οι πληβειοι κανανε το ΕΛΒΙΕΛΑ σαν εμενα και τους αλλους! Θα κανουνε τον αφρο, οχι τον κατσιγαρο!

  2. ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 299
    ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ

  3. Αχ βρε Ζαρπα με κοψοχολιασες λιγακι, Δευτερα και Τριτη δεν ειδαμε αρθρο υποστηριξης στο αγαπητο κοριτσι των Χανιων, ενταξει ομως τωρα αισθανομαι καλυτερα που εκανε και το εμβολιο και θα μπορέσει να ζησει στις πλάτες μας παραπανω να τρωει και να πινει με ορεξη…..

  4. Ρε κοιτά που το εμβόλιο θα κολλήσει τη μασέλα στα γνωθα και θα μας ταράξει στη μάσα. Ευχωμαι να βγάλει και ….ουρά για να …..ομορφύνει λιγάκι !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook