Εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών: Κλείστηκαν ήδη πάνω από 20.000 ραντεβού

εμβολιασμός-παιδιών-5-11-ετών-κλείστηκα-1335375

Άνοιξε από χθες (10/12) η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών και ήδη παρατηρείται μεγάλη κίνηση στο κλείσιμο των ραντεβού, όπως είπε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός είπε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου. «Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Τα ραντεβού είναι ήδη πάνω από 20.000.» Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι για να κάνει ένα παιδί το εμβόλιο θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα 5 έτη.

Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε, επίσης, και στην αναμνηστική δόση λέγοντας πως 2.112.000 πολίτες έχουν κάνει ήδη την αναμνηστική δόση και περίπου 1.700.000 την έχουν προγραμματίσει. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 65% των δικαιούχων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

One thought on “Εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών: Κλείστηκαν ήδη πάνω από 20.000 ραντεβού

  1. Λένε ψέμματα για μεγάλους αριθμούς για να αρωσουν οι ο εις να πάνε τα παιδιά ους θυσία στο Φαραώ κρηικοπιθηκο σούργελο πρωθυ-πορδό, σε κανενα μέρος του κόσμου δεν πέθανε παιδί ποιός γονιός θα γεμίσει με χημικά τις φλέβες ο παιδιού του γιατί του το λένε δυο τρία σούργελα, Βασιλακοπουλος, Τζανής, Παγώνη, και ένας σχοιζοφρενης, αλαζόνας, γραβάτομένος πιθηκος που μέχρι να τον ψηφίσετε γι πρθ6πουργο δεν είχε κολλήσει ένα ένσημο αλλά έτρωγε τα λεφτά μας που είχε κλέψει ο δοσιλογος προδότης σούργελο-λαμόγιο πατέρας του ? Γονείς μη σας ξεγελάσουν, έτσι έκαναν και με τα εμβόλια τω ενηλίκων καί δολοφόνησαν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook