Εμβολιασμός κορονοϊού: Αυτό είναι το έντυπο συναίνεσης – Τι θα υπογράφουμε

εμβολιασμός-κορονοϊού-αυτό-είναι-το-έ-1150297

Λίγο πριν ξεκινήσει η επιχείρηση «Ελευθερία» για τον μαζικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα σας παρουσιάζουμε το έντυπο το οποίο θα πρέπει να υπογράφει ο κάθε πολίτης με το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι αποδέχεται τον εμβολιασμό.

Οι πολίτες θα πρέπει να υπογράψουν το συγκεκριμένο έντυπο του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο επιβεβαιώνουν ότι έχουν ενημερωθεί και αποδέχονται τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό, καθώς και τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το έντυπο έχει σταλεί, ήδη, από το Υπουργείο Υγείας, στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας και με αυτό ζητείται η υποχρεωτική συναίνεση των πολιτών πριν τον εμβολιασμό.

Όπως προβλέπεται στις οδηγίες που απεστάλησαν στα εμβολιαστικά κέντρα και συντάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, οι πολίτες που θα δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19, θα πρέπει να δώσουν τη συναίνεσή τους, γεγονός που θα διασφαλίζει ότι έχουν ενημερωθεί πλήρως για τη διαδικασία αλλά και για τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Στην περίπτωση που κάποιος πολίτης δεν μπορεί να παράσχει προφορική συγκατάθεση για το εμβόλιο, θα πρέπει να συμπληρώνεται το έγγραφο από κάποιον οικείο, πάροχο φροντίδας ή δικαστικό συμπαραστάτη.

Είναι η πρώτη φορά που θα ζητηθεί γραπτή ή προφορική συγκατάθεση για εμβολιασμό από ενήλικες, αφού μέχρι σήμερα η παρουσία και μόνο είτε για το εμβόλιο της γρίπης, είτε άλλων εμβολίων, θεωρούνταν αυτονόητα συναίνεση.

Δείτε το έγγραφο

 

Iatropedia.gr

6 thoughts on “Εμβολιασμός κορονοϊού: Αυτό είναι το έντυπο συναίνεσης – Τι θα υπογράφουμε

  1. Γεια σας, το έγγραφο αναγράφει ξεκάθαρα ότι αφορά συμπαραστάτες ατόμων που δεν μπορούν να συναινέσουν προφορικά.
    Λογικά για όλους τους άλλους θα αρκεί η παρουσία και η προφορική συγκατάθεση.
    Αλίμονο αν είναι αλλιώς, θα ανησυχήσει ο κόσμος ότι κάτι τρέχει και του ζητούν γραπτή συγκατάθεση.

  2. Λάθος ΟΛΟΙ θα υπογράφετε αν θέλετε εμβόλιο, εκτός αν δεν το διαβάσατε αφού αναφέρει ότι αν πάθεις αναφυλαξία η οτιδήποτε δεν εχουνε ευθύνη, εκτός αν υπονοείτε ότι μόνο οι άνθρωποι με άνοια παθαίνουν αναφυλαξίες κλπ. Τι έγινε παιδιά ? Εσείς που φωνάζατε για εμβόλιο αρχίσατε και καταλαβαίνετε ότι υπόθεση βρωμάει ? Λοιπόν ακούστε και το άλλο νέο που θα κάνει την υπόθεση εμβολίου να βρωμάει ΑΦΟΡΗΤΑ. Γιατί φέρνουν εμβόλια που αν τα κάνουμε θα τα δουλέψουν του χρόνου χειμώνα και δεν φέρνουν το φάρμακο ( υπάρχουν δυο εγκεκριμένα Αμερική ) να σώσουμε τον κόσμο που πεθαίνει ΣΗΜΕΡΑ πριν να ασχοληθούμε για ένα χρόνο από σήμερα ? Μήπως οι μίζες είναι τόσο μεγάλες που προσπαθούσε να μας μάθουν να βαδίζουμε σε τεντωμένο σύρμα στα χίλια μέτρα πριν να μάθουμε να περπατάμε ? Ποιος κερατάς αποφάσισε ότι είναι εντάξει να πεθαίνουν 100 Έλληνες κάθε μέρα για να τρομοκρατήσει αρκετά το λαό να εμβολιαστεί για να κονομήσουν ? Γιατί αν έχετε αμφιβολία ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια τότε θυσιάσετε τζάμπα τους ανθρώπους σας για να παρει μίζες μια συμμορία ! Ο κ. Σαχίνης της εκπομπής ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ της Κρήτη TV ναναι καλά, του αξίζουν τα Συχγαρητηρια μας

  3. Με 99,993% του παγκοσμιου πληθυσμου διχως προβληματα απο τον κοροϊδοιό σας, εχουμε ουτως ή αλλως ανοσία. Δε μας χρειαζεται η βλακεια των εργαστηριων του κ#λου που εχετε λυσιαξει να κανουν ολοι.
    Οποιος θελει να γινει πειραματοζωο ας το κανει.
    Ξιαααα σας!

  4. Τίποτε δεν θα υπογράφουμε γιατί δεν πρόκειται να το κάνουμε ! Κάντε το εσείς που τρομοκρατείτε το λαό τώρα ένα χρόνο για να πειστεί να κάνει το εμβόλιο για να πάρετε τις μίζες σας ! Έχετε δυο εκλογές: Να φέρετε τα δυο φάρμακα που θεραπεύουν τον κορωνοιό χωρίς καν να χρειάζεται να πας στο νοσοκομείο και έχουν εγκριθεί από τον Οργανισμό Φαρμάκων της Αμερικής, ( το Bamlanivimab της Eli Lilly ( LY-CoV555) το ένα και το άλλο το Casirivimab με το Imdevimab της Rgeneron ( REGN-COV2 ) ένα κοκτέιλ 2 φαρμάκων μαζί. Τα φάρμακα αυτά είναι τα φάρμακα που θεραπεύουν τον κορωνοιό και οταν κολλήσει κάποιος κορωνοιό του δίνουν το ένα από τα δυο φάρμακα και πάει σπίτι του και σε μερικές μέρες με μια βδομάδα γίνεται καλά χωρίς να χρειαστεί νοσοκομείο η να μπει σε ΜΕΘ ΚΑΘΟΛΟΥ !!! Ρωτήστε λοιπόν τα λαμόγια μητσοτακη, Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Γκικα κλπ ποιός έχει πάρει την απόφαση να αφήσει να πεθαίνουν 100 Έλληνες την μέρα εφόσον υπάρχει το φάρμακο της θεραπείας και έχουν λυσσάξει να σας κάνουν το εμβόλιο που είναι άγνωστες οι παρενέργειες και θα λειτουργήσει (αν είναι καλό ) μετά 1 χρόνο ? Απαιτήσετε απαντήσεις από ολους αυτους που σας κουνάνε το δάχτυλο, σας καταστρέφουν άδικα με τα λοκνταουν που αυξάνουν τα κρούσματα αποδεδειγμένα και σας τρομοκρατουν για να κάνετε ένα εμβόλιο για ποιό λόγο ? Να δουλέψει μετά ένα χρόνο ? Και εντωμεταξύ τι ? Μήπως είναι η μίζα η μεγάλη ? Αναρωτηθείτε, ψαχτε το, αποφύγετε σαν το διάολο το εμβόλιο και απαιτήσετε το φάρμακο τώρα αμέσως να σωσετε τις ζωές των ανθρώπων σας που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν οι παπατζηδες για να πάρουν τις μίζες τους. Ξυπνήστε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook