Έμπρακτη αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους – Εννέα παλέτες με βοήθεια στέλνει ο Δήμος Χανίων | Video+Photos

έμπρακτη-αλληλεγγύη-στους-σεισμόπλη-1291435

Εννέα παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ των οποίων τρόφιμα μακράς διαρκείας, νερά, είδη υγιεινής και άλλα, συγκέντρωσε από προσφορές Χανιωτών και επιχειρήσεων ο Δήμος Χανίων και τις στέλνει στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου.

Οι έξι από τις παλέτες θα μεταφερθούν στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, που έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες καταστροφές, ενώ οι υπόλοιπες στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, ο οποίος την Παρασκευή κηρύχθηκε επίσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι τα Χανιά συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, ενώ ανέφερε ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή θα πρέπει να λυθούν το συντομότερο δυνατόν.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, ευχαρίστησε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, την μεταφορική «Ακρωτήρι» που αναλαμβάνει τη μεταφορά, τα Νερά Κρήτης που έστειλαν νερά και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων για την μεγάλη κινητοποίηση που έκανε.

Οι παλέτες παραλήφθηκαν από τη μεταφορική το μεσημέρι της Παρασκευής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook