Έμπνευση για τα πρώτα μανικιούρ του φθινοπώρου

έμπνευση-για-τα-πρώτα-μανικιούρ-του-φθ-1521609

Τίποτα δεν σηματοδοτεί την άφιξη του φθινοπώρου όσο η επίσημη αλλαγή του χρώματος των νυχιών μας, από καλοκαιρινές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, σε πιο deep χρωματικούς συνδυασμούς.

Μπορεί η θερμοκρασία ακόμη να μην το επιτρέπει, και μπορεί να προτρέχουμε, αλλά πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα φθινοπωρινά vibes, με τα cozy πουλόβερ, ένα ζεστό ρόφημα στο χέρι και το πιο υπέροχο φθινοπωρινό μανικιούρ να μας φτιάχνει τη διάθεση.

Παρακάτω λοιπόν, μοιραζόμαστε αγαπημένες ιδέες για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες.

Dark Green

Το σκούρο πράσινο είναι μία εξαιρετική επιλογή αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο από το κλασικό μαύρο ή μπορντό. Ταιριάζει υπέροχα με χρυσά κοσμήματα και δίνει μία κομψή πινελιά σε κάθε look.

Bubble

To πρωτότυπο αυτό μανικιούρ, θυμίζει σταγόνες νερού ή ακόμη και μικρά κρύσταλλα. Δίνει μία άλλη διάσταση στα νύχια με αυτό το 3D effect, και είναι εξίσου υπέροχο με σκούρα αλλά και ανοιχτόχρωμη βάση.

Φλογερό κόκκινο

Τα κόκκινα νύχια δεν λείπουν από τη λίστα αυτή, μιας και δικαίως είναι ένα trendless χρώμα. Έχουν μία διαχρονική αξία και ταιριάζουν σε όλες τις εποχές, ηλικίες, στυλ, αλλά και περιστάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

Μεταλλικό

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη επιλογή που παραπέμπει στην εποχή της disco. Είναι κατάλληλο όταν θέλετε να δώσετε έξτρα ένταση σε ένα look και μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και άλλες chrome, μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το χρυσό, ή το και το μοβ.

Glazed γαλλικό

Τα glazed donut nails είναι παντού και πολύ μάς αρέσει. Αν θέλετε να υιοθετήσετε την περλέ αίσθηση λίγο πιο ήσυχα επιλέξτε αυτό το all time classic μανικιούρ, προσθέτοντας στη γραμμή του γαλλικού αυτό το glazed effect.

Mix & Match nail art

Αν γενικότερα είστε φαν των πιο απλών μανικιούρ στα νύχια, αλλά θέλετε μία μικρή ανανέωση, τότε αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη για εσάς. Επιλέγετε το μανικιούρ που ταιριάζει στο στιλ σας και προσθέτετε σε δύο με τρία νύχια, κάποιο διακριτικό nail art όπως το παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Teleki (@thehotblend)

instyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook