Εμφανίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου λογιστή – Η πρώτη της αντίδραση

εμφανίστηκε-η-εν-διαστάσει-σύζυγος-το-1611030

Εμφανίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου λογιστή από το Μοσχάτο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα που διέμενε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο και κατηγορείται γι’ αυτό μία 47χρονη, βρίσκεται στην Αθήνα και υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας

Σύμφωνα με το STAR η γυναίκα επικοινώνησε ήδη με τον δικηγόρο Αλέξη Αθανασόπουλο, ώστε να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η βασική κατηγορούμενη για τον θάνατό του, η 47χρονη Ε.Σ. η σύζυγος του νεκρού, ήταν συνδικαιούχος στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και σήκωσε όλα τα λεφτά κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να της επιστρέψει κάποιο μέρος των χρημάτων.

Επίσης μέσω του δικηγόρου της αρνήθηκε ότι πήρε τα χρήματα του συζύγου της και ότι επέστρεψε στην Αλβανία, ενώ ζήτησε από όλους να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν πίσω δύο παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Έκανε τέλος γνωστό ότι θα επικοινωνήσει με την οικογένεια του 50χρονου για τα διαδικαστικά της κηδείας.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, καθώς ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι πέθανε από τον απαγχονισμό. Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα το προηγούμενο διάστημα. Ο νεκρός έφερε περίπου 10 κατάγματα στα πλευρά, 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, 1 στον βραχίονα (σ.σ.: από προσπάθεια να αμυνθεί), ενώ έφερε και χτυπήματα στο στέρνο που προκλήθηκαν πριν από 15 μέρες.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook