«Εμείς δεν έχουμε δεσμεύσεις»! Γιατί συνεργάζονται ο Αρχοντάκης με την Νάνσυ

Με επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη θα πορευθεί η συνεργασία των συνδυασμών «Χανιά η Επόμενη μέρα», και «Μαζί για τα Χανιά», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για τον δήμο Χανίων.

Όπως ειπώθηκε σήμερα, κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου, από τον κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη και την κα Νάνσυ Αγγελάκη, η συνεργασία προέκυψε, γιατί και από τους δυο διαπιστώθηκε ότι ο προγραμματικός τους λόγος συμπίπτει, ενώ όπως τόνισαν με νόημα, «δεν έχουμε δεσμεύσεις, κινούμαστε έξω και μακριά από κομματικές ή άλλου είδους επιρροές».

Τι είπαν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου οι δύο επικεφαλής:

«Εμείς οι δύο επικεφαλής, σαφέστατα έχουμε διαφορετική κοινωνική αναφορά και διαφορετική πορεία στα Aυτοδιοικητικά δρώμενα. Έχουμε -κατά τη γνώμη μας- και πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά στον τρόπο με τον οποίο πορευτήκαμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε – και φυσικά θα χειριστούμε και στο μέλλον- τα τοπικά θέματα. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρούμε πως είναι τα ακόλουθα:

 1. Ο προγραμματικός μας λόγος συμπίπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό κάτι που ευνοεί τη διαδικασία της σύγκλισης. Ακόμα και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση διαφορετικών θεμάτων, όπου ένας από τους δύο δεν έχει ιδιαίτερη άποψη και εμπειρία την έχει ο άλλος. Αυτό σημαίνει πως αλληλοσυμπληρωνόμαστε θεματικά δημιουργώντας -πάντα κατά την άποψή μας – ένα σοβαρό και ποιοτικό σύνολο.
 2. Θεωρούμε πως δεν έχουμε δεσμεύσεις, κινούμαστε έξω και μακριά από κομματικές ή άλλου είδους επιρροές.
 3. Πιστεύουμε πως υπήρξαμε σε σημαντικό βαθμό αποτελεσματικοί στην πορεία μας σε αυτοδιοικητικά δρώμενα, σε διαφορετικές περιόδους και από διαφορετικές θέσεις.
 4. Οι Ομάδες μας στήριξαν και στηρίζουν την απόφασή μας, κάτι που επιπλέον δείχνει ότι η συνεργασία μας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και με αμιγώς ποιοτικά χαρακτηριστικά.
 5. Αναγνωρίζουμε και οι δυο την αναγκαιότητα διάθεσης ευρύτερων συγκλίσεων και εξαιτίας του ότι αυτές είναι απαραίτητες λόγω του «Κλεισθένη». Επίσης, πιστεύουμε ότι εάν θέλουμε να κάνουμε ουσιαστικά πράγματα για το Δήμο μας, πρέπει να ξεκινήσουμε με μια συναινετική διάθεση. Πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι και έπειτα όλοι οι άλλοι. Παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς και κάθε διάθεση παραγοντισμού.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε η κοινή αντίληψη που έχουμε στα παραπάνω είναι τα βασικά κριτήρια τα οποία μας έκαναν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Και πιστεύουμε πως η προσπάθειά μας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.

Η παράταξή μας θα έχει ως επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων, τον κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη και βέβαια η κ. Ναυσικά (Νάνσυ) Αγγελάκη θα έχει ουσιαστικό λόγο και ρόλο τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετεκλογικά.»

Τέλος ο κ. Αρχοντάκης είπε πως σέβεται την διαδρομή του πρώην δημάρχου Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, για τον οποίο σημείωσε χαρακτηριστικά πως άφησε δύο πολύ σημαντικά πράγματα στα Χανιά, με το ένα να είναι το πάρκο των Αγίων Αποστόλων που ανήκει στο δήμο και το δεύτερο οι παρεμβάσεις στο παλιό νοσοκομείο.

Τόνισε όμως, πως ο κ. Σκουλάκης, πιθανόν να μην χειρίστηκε σωστά κάποιους από τους συνεργάτες του.

Zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χαχαχα συνεργασία Νεοφιλελε με ότι απεμεινε από το ΠΑΣΟΚ….άλλα πολύ διαφήμιση βρε αδελφε….Τι γινεται ο επισημος ομως που ειναι αραγε…..ουτε φωνή ούτε ακροαση?Δεν είναι αξιοσημειωτο?

 2. ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑ ΡΕ!!!!!

  ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ!!!

  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!

  ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΑ “κινούμαστε έξω και μακριά από κομματικές ή άλλου είδους επιρροές”….

  ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!! ΠΕΙΤΕ ΤΟ !! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΩ… ΕΕΕΕ ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ !!

 3. Μήπως όμως από την συμπραξη αυτή ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ Κ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ το συμπερασμα είναι ότι η ΝΔ δεν στηριζει τον επισημο της υποψηφιο της αλλά με τοση διαφημιση στηρίζει τον πρώην Νομαρχη που δεν ξερω τι ειχε να επιδείξει ως Νομαρχης τότε ώστε να ξαναψηφιστει ως Δήμαρχος?χαχαχα…ερωτω εγω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ