Έμεινες στην πόλη το Πάσχα και μελαγχόλησες; 5 προτάσεις για να βρεις το κέφι σου

έμεινες-στην-πόλη-το-πάσχα-και-μελαγχό-1429726

Το μόνο σίγουρο είναι πως με την κατάλληλη παρέα θα περάσεις καλά οπουδήποτε κι αν πας. Μην αγχώνεσαι λοιπόν για το τι θα κάνεις τις ημέρες του Πάσχα στην όλη αφού υπάρχουν υπέροχες ιδέες που δεν απαιτούν μεγάλο budget.

5 προτάσεις για να περάσεις υπέροχα

1) Απόλαυσε έναν «μαραθώνιο σειρών»

Οι ημέρες των διακοπών αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να χορτάσεις ύπνο και να «λιώσεις» στον καναπέ φορώντας τις αγαπημένες σου πιτζάμες. Δες νέες σειρές και ταινίες που δεν προλάβαινες να παρακολουθήσεις απολαμβάνοντας το cheat meal της αρεσκείας σου (πίτσα, burger, σουβλάκια κ.ο.κ).

2) Διάβασε νέα βιβλία

Πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά και επένδυσε σε καινούρια, ενδιαφέροντα βιβλία τα οποία θα διαβάσεις στις πασχαλινές διακοπές. Τα βιβλία είναι μία άφθονη πηγή πληροφοριών. Διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο μπορούμε να πάρουμε έμπνευση και καθοδήγηση για να επιτύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους ή να ξεπεράσουμε ένα εμπόδιο.

3) Βγες για έναν περίπατο

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια χαλαρή βόλτα στην ηλιόλουστη πρωτεύουσα. Πάρε μια φίλη (ή και όχι), φόρεσε τα αθλητικά σου και περπατήστε στα γραφικά στενά της Αθήνας για να πείτε τα νέα σας και να πιείτε καφέ.

4) Girls night

Κοριτσοπαρέα εν δράσει! Βγες για ποτό με τις φίλες που έμειναν στην πόλη και διασκεδάστε μέχρι τελικής πτώσης.

5) Roadtrip

Μπες στο αμάξι, βάλε μουσική στη διαπασών και πήγαινε μια μεγάλη βόλτα κοντά στην θάλασσα (Λαύριο, Σούνιο, Βουλιαγμένη κ.ά). Πίστεψέ με θα νιώσεις σαν να έφυγες από την πόλη έστω και για λίγο.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook