​Έμειναν οι Κρητικοί με τα εισιτήρια στο… χέρι!

έμειναν-οι-κρητικοί-με-τα-εισιτήρια-950641

Ψυχρολουσία για δεκάδες Κρητικούς που προγραμμάτιζαν ταξίδι από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη, σήμερα το μεσημέρι με την αεροπορική εταιρεία ASTRA AIRLINES, καθώς αργά χτες το απόγευμα οι ταξιδιώτες, με sms που δέχτηκαν στο κινητό τους, ενημερώνονταν πως η προγραμματισμένη πτήση τους ακυρώνεται(δείτε ΕΔΩ)

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 3.15 το μεσημέρι και καταλαβαίνετε τι επακολούθησε στους δεκάδες ταξιδιώτες που είτε έχασαν ανταποκρίσεις για αλλού, είτε δεν μπορούσαν να βρουν εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν προγραμματίσει!

Τα τηλέφωνα της εταιρείας δεν απαντούσαν και καμία επικοινωνία δεν υπήρχε για το αν θα μπορούσαν να βρουν άλλο τρόπο να ταξιδέψουν. Πάντως φαίνεται πως η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής φύσεως που σχετίζονται- σύμφωνα με δημοσιεύματα – με τη διασύνδεση της με την THOMAS COOK αφού υπήρξε μπαράζ ακυρώσεων και προς άλλους προορισμούς στο εσωτερικό της χώρας.

Κανείς δεν ξέρει τί γίνεται και με τις υπόλοιπες πτήσεις της εταιρείας αφού δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το μέλλον της!

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook