Έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατούσε από το… Google Maps

έμαθε-ότι-η-γυναίκα-του-τον-απατούσε-απ-1090793

Ρόλο ντετέκτιβ, έστω και άθελά του, έπαιξε το Google Maps, που «άνοιξε» μεν τα μάτια, ωστόσο έκλεισε το σπίτι ενός άνδρα από το Περού ένεκα απιστίας της συζύγου.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Περουβιανός σύζυγος χάζευε αμέριμνος στην υπηρεσία Street View του Google Maps στη Λίμα, μην μπορώντας να φανταστεί τα απρόοπτα και οδυνηρά του εν λόγω ταξιδιού.

Κι αυτό επειδή περιδιαβαίνοντας την πόλη, διαπίστωσε ότι και κάποια άλλη ήταν εξίσου αμέριμνη σε ένα παγκάκι με τον εραστή της. Για την ακρίβεια η γυναίκα του με τον εραστή της. Η φωτογραφία δεν ήταν μεν σύγχρονη -είχε τραβηχτεί το 2013- ωστόσο και τότε η σύζυγος ήταν και τότε σε δεσμό μαζί του.

Ο σύζυγος είδε την άπιστη γυναίκα με τον σύζυγό της στο Bridge of Sighs. Οι δυο τους θεωρούσαν ότι κανείς δεν τους βλέπει και ότι ήταν ασφαλείς. Ωστόσο τα αυτοκίνητα της Google με τις κάμερες των 360 μοιρών, δεν γνώριζαν ότι θα προκαλούσαν άθελά τους ενδοοικογενειακή τραγωδία.

Η κάμερα έπιασε ένα ζευγάρι στο παγκάκι, ήρεμους και χαλαρούς, να απολαμβάνουν τη μέρα. Αν και στο πρόσωπό της έχει μπει μωσαϊκό, κάποιος που τη γνωρίζει, μπορεί εύκολα να την αντιληφθεί τόσο από την ενδυμασία όσο και από το σουλούπι της. Πόσο μάλλον ο σύζυγός της.

Μετά και τα ντοκουμέντα η σύζυγος ομολόγησε το ατόπημά της, το οποίο μάλλον δεν είχε παραγραφεί, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια για διαζύγιο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook