Έλβη Στασσίνου: Στις εκλογές να εμπιστευτούμε αυτούς που ξέρουν και έχουν συγκεκριμένη πορεία

έλβη-στασσίνου-στις-εκλογές-να-εμπιστ-883930

Την άποψή της ότι οι Χανιώτες θα πρέπει να επιλέξουν με γνώμονα την πορεία του καθενός και την παρουσία του, τους επόμενους βουλευτές τους στο Νομό Χανίων, εξέφρασε σε συνέντευξή της στον Super FM 89.6 και τον Περικλή Κουκλάκη, η υποψήφια στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ στα Χανιά, Έλβη Στασσίνου.

«Θεωρώ πως πρέπει να αναδείξουμε τα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένη πορεία και στάση όλα αυτά τα χρόνια, για να εκπροσωπήσουν το Νομό Χανίων στην επόμενη Βουλή, για να λύσουν τα προβλήματα και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών», είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Χανίων.

«Αν και ασχολούμαι με τα κοινά αρκετά χρόνια, είμαι και Νομική σύμβουλος στον Δήμο Χανίων εκτός από δικηγόρος παρ’ Αρείο Πάγο εδώ και 20 χρόνια όπου εργάζομαι, δεν με ενδιαφέρει όμως η πολιτική καριέρα. Θέλω να βοηθήσω και να ασχοληθώ με αυτά που γνωρίζω και να καταφέρω να διορθώσω τα κακώς κείμενα του κράτους, όπως μεταξύ άλλων η γραφειοκρατία», συμπλήρωσε ερωτηθείσα για την υποψηφιότητά της.

«Οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουμε σήμερα στην πολιτική, έχουμε μια εντελώς διαφορετική στάση, ξεκινάμε με διαφορετικά δεδομένα. Συνεργαζόμαστε πιο εύκολα, δεν είμαστε τόσο εμπαθείς κομματικά, απέχουμε από τις παλιές κακές συνήθειες. Το διαφορετικό αυτό και πιο συναινετικό, είναι θετικό» είπε μεταξύ άλλων όσον αφορά στο «νέο» που δήλωσε πως εκφράζει στο κόμμα και συνέχισε:

«Η γραμμή και η θέση μας (σ.σ. της ΝΔ) είναι συγκεκριμένη και με το σύνθημα «Ενωμένοι Μπορούμε» θα κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση, παρόλο που αυτό δεν κατορθώθηκε παλαιότερα. Υπάρχουν κοινά σημεία και εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν υπάρχει χώρος για μικροπολιτικά παιχνίδια. Τώρα ας πούμε, χρειάζονται βοήθεια οι εργαζόμενοι και θα πρέπει να βρεθούν οι χρυσές τομές για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

Σχετικά με την έντονη παραφιλολογία και τις διεργασίες για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά είπε πως «η συζήτηση ξεκίνησε πολύ νωρίς, ήδη από το πρώτο διάστημα διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε έντονη φημολογία, τότε ήμουν και η μόνη γυναίκα που θεωρητικά θα ήταν η «σίγουρη υποψηφιότητα» όπως έλεγαν, ενώ το όνομα μου είχε δώσει μια νέα νότα στο ψηφοδέλτιο που ευχαρίστησε πολλούς. Προφανώς για τους λόγους που καταλάβαμε μετά, λόγω τις δυσαρέσκειας προς τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, έψαχνε ο κόσμος κάποιον να εμπιστευτεί. Γιαυτό και αναζητούσε τα ονόματα εκείνα που θα κατέβαζε το κόμμα της επόμενης κυβέρνησης στον τόπο μας».

Η κ. Στασσίνου ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και συνέστησε να πάμε στην κάλπη με αισιοδοξία για να επιλέξουμε τους ικανότερους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook