Έλβη Στασσίνου: “Καταργείται ο φόρος διαμονής” στο πρόγραμμα της ΝΔ για τον τουρισμό | Video

έλβη-στασσίνου-καταργείται-ο-φόρος-878974

Τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα του τουρισμού, παρουσίασε την Κυριακή η υποψήφιας βουλευτής Χανίων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Έλβη Στασσίνου.

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χανιώτισσα δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, “ο τουρισμός αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της ελληνικής οικονομίας, καθώς πολλές οικογένειες ζουν στα νησιά από αυτόν και ιδιαίτερα στην Κρήτη και στα Χανιά μας”.

Η κα Στασσίνου επεσήμανε επίσης πως «θέλουμε τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο» προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος εσόδων άνω των 20 δισεκατομμυρίων για τη χώρα και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας. Κάτι που όπως συμπλήρωσε η υποψήφια βουλευτής Χανίων  για να γίνει, «θα πρέπει να συνδεθεί ο τουρισμός με τον πολιτισμό».

Παράλληλα η Διδάκτωρ του Ποινικού Δικαίου προανήγγειλε «κατάργηση του φόρου διαμονής, έναν «αχρείαστο» όπως τον χαρακτήρισε φόρο, που αντί να βοηθάει, περισσότερο βλάπτει».

Τέλος για τις επιχειρήσεις που θα είναι ενεργειακά φιλικές με το περιβάλλον, η κα Στασσίνου τόνισε ότι θα υπάρχει μία «επιβράβευση με την αύξηση του συντελεστή δόμησης των εν λόγω ξενοδοχειακών μονάδων».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook