Έλουσαν με καφέ τον Θάνο Τζήμερο! | Photo

έλουσαν-με-καφέ-τον-θάνο-τζήμερο-photo-959715

Η φωτογραφία του Θάνου Τζήμερου γεμάτος με καφέδες μετά το επεισόδιο που είχε με τον Γιώργο Πρωτούλη, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ποικίλα σχόλια.

Όλα έγιναν όταν ο κ. Τζήμερος επιτέθηκε λεκτικά στον εκπρόσωπο στην Περιφέρεια Αττικής της Λαϊκής Συσπείρωσης με αφορμή το ωράριο των καταστημάτων. Ο κ. Τζήμερος, επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά» άρχισε να κατηγορεί από το μικρόφωνο τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα» «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κ. Πρωτούλης αντέδρασε άμεσα και αποκάλεσε τον κ. Τζήμερο εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Η κατάσταση έφτασε στο «μη παρέκε黨και ο κ. Πρωτούλης έξαλλος πια και φωνάζοντας κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου και σπρώχνοντας το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος του λέρωσε το κοστούμι.

Ο κ. Τζήμερος ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, κάτι που είναι συνήθης πρακτική του, κάλεσε την άμεση δράση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά. Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Θεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου, προσπάθησαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς την κατάσταση, παρακινώντας τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης, με τη λογική ότι στο περιφερειακό συμβούλιο δεν μπορεί η αστυνομία να παίρνει εκλεγμένους εκπροσώπους με χειροπέδες.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook