Έλον Μασκ: Γιουχάρισμα δίχως τέλος – Ανέβηκε στη σκηνή και δεν «σταύρωσε» κουβέντα

έλον-μασκ-γιουχάρισμα-δίχως-τέλος-αν-1586463

«Κάντε λίγο θόρυβο για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο» ήταν η παρακίνηση του κωμικού Ντέιβ Σαπέλ προς τους θεατές της παράστασης stand-up comedy το βράδυ της Κυριακής (11/12) στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο για τον Έλον Μασκ και σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla και νέος ιδιοκτήτης του Twitter δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες όταν ο Ντέιβ Σαπέλ στο τέλος του show τον ανέβασε στη σκηνή, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, με το πλήθος να μη σταματά να τον γιουχάρει επί 10 λεπτά, όσο δηλαδή περίπου έμεινε στη σκηνή.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, ακούγεται το πλήθος να αποδοκιμάζει συνεχόμενα τον Μασκ, ο οποίος με αφορμή τις αλλαγές και κυρίως τις απολύσεις των εργαζομένων του Twitter, έχει βρεθεί στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής και έντονων επικρίσεων.

«Κυρίες και κύριοι, κάντε λίγο θόρυβο για τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο», ακούγεται να λέει ο Σαπέλ στο κοινό, από το οποίο ακούγονται μερικές επευφημίες και πιο πολλά γιουχαρίσματα. «Δεν το περίμενες αυτό, σωστά;», απαντά ο Μασκ στον κωμικό για να λάβει την απάντηση: «Φαίνεται ότι μερικά από αυτά τα άτομα που απολύσατε είναι στο κοινό».

Με χιουμοριστική διάθεση και προσπαθώντας μάταια να σώσει την κατάσταση, χωρίς να μπορείθ να σταματήσει το επικό γιουχάρισμα του κοινού, ο Σαπέλ σημείωσε στη συνέχεια: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γιουχάρουν, απλά επισημαίνω το προφανές – έχουν πολύ κακές θέσεις στο γήπεδο».

Σημειώνεται μάλιστα πως ο λογαριασμός από τον οποίο δημοσιεύτηκε το εν λόγω βίντεο καταργήθηκε ή τέθηκε σε αναστολή, καθώς σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε έγραφε πως «αυτό το Tweet προέρχεται από έναν λογαριασμό που δεν υπάρχει πλέον».

Χρήστης του Twitter που βρισκόταν στην παράσταση του Σαπέλ, ανέφερε πως «Το 80% του γηπέδου αποδοκίμασε τον Μασκ. 18 χιλιάδες άτομα. Ο Ντέιβ του έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες να μιλήσει, αλλά αυτός έβαλε απλά τα χέρια του στις τσέπες του».

news247.gr

One thought on “Έλον Μασκ: Γιουχάρισμα δίχως τέλος – Ανέβηκε στη σκηνή και δεν «σταύρωσε» κουβέντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook