Ελληνοφρένεια για Μπογδάνο: Είναι ρουφιάνος, δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη

ελληνοφρένεια-για-μπογδάνο-είναι-ρου-105579

Οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής Ελληνοφρένεια απάντησαν στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για το εξώδικο που τους έστειλε επειδή τον είπαν «ρουφιάνο».

Ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να πάρουν τίποτα πίσω και εμμένουν στην άποψη τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν από αέρος:

«Ρουφιάνο τον λένε όλοι στην κοινωνία γιατί ρουφιάνος είναι. Δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη. Αναμένουμε την αγωγή με τα μηδενικά να δούμε πόσο μετράει την τιμή και την υπόληψή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε στείλει εξώδικο στους παραγωγούς επειδή τον είχαν αποκαλέσει «ρουφιάνο», μετά από υπόθεση στελέχους της ΚΝΕ ο οποίος συγκρούστηκε με άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και του οποίου το όνομα έδωσε στον αέρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: reader.gr

One thought on “Ελληνοφρένεια για Μπογδάνο: Είναι ρουφιάνος, δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη

  1. για να μαθαινουν μερικοι μερικοι τη σωστη σημασια των λεξεων, αυτη ειναι η φατσα ενος ρουφιανου και γλειωδους ανθρωπου, οχι αυτος που καλει την αστυνομια για να βρει το καταπατημενο του δικαιο… απο μια «ελληνοφρενεια» περιμενουμε να βρουμε το λογικο σε αυτη τη χωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook