Έλληνας ταξιτζής βάζει τρίποντα σουτάροντας έξω από το γήπεδο – Δείτε τι κάνει ο 70χρονος

έλληνας-ταξιτζής-βάζει-τρίποντα-σουτ-1539035

Την χάρη του Στεφ Κάρι φαίνεται ότι έχει ζηλέψει ένας Έλληνας ταξιτζής που παραδίδει μαθήματα μπάσκετ στις γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με χρήστες των social media ο ηλικίας 70 ετών ταξιτζής, βάζει τα γυαλιά» ακόμη και επαγγελματίες αθλητές. Ο λόγος για τον Τζορτζ Παπουτσής ο οποίος, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Instagram, σκοράρει από παντού και όπως θέλει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα «μαγικά» στο μπάσκετ τα κάνει φορώντας μποτάκια ορειβασίας.

Στη δημοσιότητα του Έλληνα ταξιτζή στην Νέα Υόρκη συνέβαλε ο αθλητής Luc A Menard ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram κάποια από τα βίντεο με τα απίθανα καλάθια μπάσκετ.

Στα βίντεο ο Παπουτσής φαίνεται να προκαλεί περαστικούς στη Νέα Υόρκη για το αν μπορεί να στείλει τη μπάλα στο καλάθι του μπάσκετ ενώ ο ίδιος είναι έξω από το γήπεδο.

Σε άλλα βίντεο ο Έλληνας ταξιτζής σκοράρει μπροστά σε πολύ νεότερους αντιπάλους, ενώ αφιερώνει ορισμένα από τα βίντεο του σε παιδιά με κινητικά ή νοητικά προβλήματα προσθέτοντας ότι σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook