Έλληνας καταζητείται για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ

έλληνας-καταζητείται-για-τη-δολοφονί-834800

Έναν Έλληνα ύποπτο για τη δολοφονία της συζύγου του καταζητούν οι αρχές της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ. Μια 43χρονη με το όνομα Νιραμόν βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε με τον Έλληνα σύζυγό της με ένα μαύρο πανί στο στόμα και τα χέρια της και τα πόδια της δεμένα σε κρεβάτι.

Ο 42χρονος σύζυγός της έφυγε από την Ταϊλάνδη για το Ντουμπάι, λίγες ώρες αφότου η γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει σήμα για τη σύλληψή του. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στις 16 Φεβρουαρίου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε το ζευγάρι και αμέσως ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος.

Ο 42χρονος Ελληνας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εργαζόταν ως «πόρτα» σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, ενώ έχει μια κόρη, που είχε αποκτήσει με άλλη γυναίκα στην Ελλάδα.

Ζηλιάρης και καταπιεστικός ο σύζυγος

Σύμφωνα με άτομα από το στενό κύκλο του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του γάμου του με την 43χρονη Νιραμόν, ο Έλληνας σύζυγός της ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός. Άνθρωπος από την οικογένεια της γυναίκας δήλωσε ότι ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

«Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της Νιραμόν είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές», σύμφωνα με την οικογένειά της. Αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε. protothem.agr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook