Έλληνας έκανε τατουάζ τον Μέσι ως παγκόσμιο πρωταθλητή και υποστηρίζει ότι είναι ο πρώτος στον κόσμο

έλληνας-έκανε-τατουάζ-τον-μέσι-ως-παγκ-1591794

Ένας τατουατζής στην Αθήνα αμέσως μετά την απονομή του τίτλου έτρεξε να «χτυπήσει» τον MVP του Μουντιάλ στο χέρι του.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής του Μουντιάλ και οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο ανυπομονούσαν να δουν το θρύλο της Αργεντινής να σηκώνει το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα ένας tattoo artist στην Αθήνα λίγο μετά την απονομή «έτρεξε» στο δικό του tattoo studio για να «στιγματίσει» το χέρι του με την αγαπημένη του στιγμή στη διοργάνωση. O ίδιος πιστεύει ότι είναι ο πρώτος σε όλο το κόσμο που έχει τατουάζ με το Μέσι τροπαιούχο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raiden (@raiden_division)

Όπως έγραψε και σε σχετική ανάρτηση στο Instagram: «ΤΟ ΠΡΩΤΟ TATTOO ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ MESSI ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! Εγινε στην Αθήνα από τον καλλιτέχνη @ozone.ofk στο @raiden_division»

Μάλιστα ο tattoo artist σε story του στο Instagram μοιράζεται όλη την ιστορία πίσω από το tattoo αλλά και την απογοήτευση που ένιωσε όταν είδε το Μέσι με κελεμπία αφού δεν μπορούσε να βρει φωτογραφία με τη φανέλα της Αργεντινής. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι να τρελαίνεσαι…Τον βάλανε τον άνθρωπο να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με κελεμπία και θέλω να τον κάνω tattoo και δεν βρίσκω φωτογραφία να σηκώνει το κύπελλο χωρίς τη κελεμπία»

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook