Ελίζαμπεθ Ελέτσι: “Μου έπιασε το στήθος και τον χαστούκισα” – Τι αποκάλυψε

ελίζαμπεθ-ελέτσι-μου-έπιασε-το-στήθ-1424289

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάρο μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Αυτό που θα σου πω συνέβη στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Παροικιά. Ήταν η πρώτη μου σεζόν σε μικρή ηλικία και δούλευα στο μπαρ. Κάποια μέρα, ένα Σάββατο βράδυ, σέρβιρα ποτό κι ένας μεθυσμένος πελάτης, που καθόταν δίπλα στο μπαρ, τη στιγμή που έσκυψα να του δώσω το ποτό, με το άλλο χέρι με χούφτωσε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσω.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αντί να με υποστηρίξει, είπε ότι δεν πρέπει να φερόμαστε στους πελάτες με βία. Καταλήξαμε μάλιστα στην αστυνομία και μου ζήτησε τα ρέστα γιατί εγώ χειροδίκησα σε πελάτη», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε συνέντευξη που έδωσε στο Secret των Παραπολιτικών.

«Αισθάνθηκα ντροπή, ότι δεν έχω στήριξη από κανέναν και ότι πρέπει να παλέψω μόνη μου με όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μου. Ωστόσο, τότε, επειδή ήταν η περίοδος που είχα χάσει τον πατέρα μου και στήριζα τη μητέρα μου οικονομικά, έπρεπε με κάποιον τρόπο να το παλέψω και να προσφέρω κάποια χρήματα στο σπίτι, για να συντηρήσω και τη μητέρα μου. Γι’ αυτό το λόγο μετακόμισα από την Παροικιά και πήγα και βρήκα άλλη δουλειά στη Νάουσα. Εκεί βρήκα την αγάπη, καθώς βρήκα δύο δουλειές που με ήθελαν πάρα πολύ», πρόσθεσε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook