Ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι που κατηγορούνται για ασέλγεια σε 14χρονη

ελεύθεροι-οι-επτά-ανήλικοι-που-κατηγο-1131056

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά ανήλικοι μετά την απολογία τους για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Οι κατηγορούμενοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και υποχρεώνονται να βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, οι απολογίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται πως παραδέχτηκε ότι μόνο ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της.

Αρνούμενοι τις κατηγορίες, κάποιοι από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι ήταν μεν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν το σημείο που συνέβη το περιστατικό.

Το θύμα πάντως, φέρεται πως κατήγγειλε ότι, χωρίς τη θέλησή της, οι κατηγορούμενοι την χαϊδέψαν και τη φίλησαν προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Η καταγγελλόμενη ασέλγεια εις βάρος της κοπέλας σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 16/12, στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook