Ελεύθεροι οι δύο Χανιώτες για τον βιασμό της τουρίστριας – Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

ελεύθεροι-οι-δύο-χανιώτες-για-τον-βιασ-1538808

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Πέμπτη ο 23χρονος και ο 19χρονος που κατηγορούνται για ασέλγεια εναντίον Σουηδέζας τουρίστριας στα Χανιά έπειτα από πολύωρη απολογία.

Οι περιοριστικοί όροι περιλαμβάνουν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα και την παρακολούθηση προγράμματος κοινωνικής φύσεως για τις επαφές με το αντίθετο φύλο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 23χρονου, η ανάκριση αναμένεται να συνεχιστεί, ενώ η υπερασπιστική γραμμή των δύο ανέφερε πως θα πρέπει να αποσαφηνιστεί, κατά πόσο πράγματι η τουρίστρια ήταν σε κατάσταση τέτοια που αδυνατούσε να προστατέψει τον εαυτό της.

H βασική κατηγορία που είχε ασκηθεί εναντίον τους ήταν η κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία εναντίον ατόμου ανίκανου να αντισταθεί, μαζί με άλλες, ελαφρύτερες κατηγορίες.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Ελεύθεροι οι δύο Χανιώτες για τον βιασμό της τουρίστριας – Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

  1. Αυτούς δεν θα μας τους παρουσιάσουν με φάτσες; Δεν υπάρχει κίνδυνος για την κοινωνία;
    Όλα καλά; Είπαν συγγνώμη; Τι έγινε;

  2. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε ποιον ψηφίζετε αφού στεναχωριέστε γιατί δεν έπαθαν κακό δυο Έλληνες και βέβαια δεν πιστεύετε στο δικαιώματα του αθωότητας μέχρι να δικαστεί κάποιος εκτός αν είναι ορφανό του Στάλιν, Αλβανος, λαθραίος η ανώμαλος ! Ξυδάκι λοιπόν και όπως είπαμε, ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος να πατήσει το καζανάκι, ετοιμαστειτε για ….τσουλήθρα στο βόθρο !

    1. Τα έχεις λίγο μπλεγμένα στο μυαλό σου. Άλλο οι άνθρωποι, άλλο οι νόμοι, κι άλλο τα κόμματα!

      Θα προτιμήσουμε να μη σε ακολουθήσουμε στον βόθρο που έχεις κολλήσει – και μάλλον γουστάρεις κιόλας. Το καζανάκι του Κούλη θα σας κατεβάσει νέα μπουμπούκια σε αυτές τις εκλογές όπως φαίνεται!

      1. Άστο σύντρόφι μανωλιό, δεν τόχεις, καλός για καμία σημαιούλα και άν πλυθείς καμία φορά αντε να σε αφήσουν να κρατάς κάποια γωνία σε κάποιο πανό της ….φαντασίωσης σας ! Άντε τώρα στη Σούδα να δεις τούς. εφιάλτες σου μήπως τούς πέσει κάνα δολάριο και σου φτιάξει τη μέρα σου.

    2. ΜΑΓΚΑ τα κοπελια για την υποθεση στα Φαλασερνα ειναι ΜΕΣΑ. Τωρα αυτοι ειχαν ΑΓΙΟ και την σκαπουλαραν δεν ξερω….μαλλον οι αλλοδαπες δεν μετρουν . Ειναι πολλα τα λεφτα Π@Π…ΑΡΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook