​Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις για την επίθεση στον Αμερικανού λοχία

ελεύθεροι-με-περιοριστικούς-όρους-ο-816982

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στις δικαστικές Αρχές του Ηρακλείου οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου Αμερικανού λοχία, στις Ασιτες, με βασικό έναν 20χρονο από την Αγία Βαρβάρα στον οποίο αποδίδεται ότι τον μαχαίρωσε.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, Στον 20χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3000 ευρώ. Στους άλλους δύο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ως προς τον 20χρονο φέρεται να υπήρξε ένας προβληματισμός για την ποινική του αντιμετώπιση.

Αυτό που υποστηρίχθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης είναι ότι η δίωξη που ασκήθηκε είναι υπερβολική και νομικά άκυρη καθώς υπάρχει μία πλήξη, ένας αυτουργός, ο οποίος θα έπρεπε να παραπεμφθεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 20χρονος στην συμπλοκή με τον «θηριώδη» Αμερικανό φέρεται να χρησιμοποίησε το μαχαίρι, όπως υποστηρίζεται, για να γλιτώσει από τα χέρια του. Αναφέρεται ακόμα ότι όλοι είχαν πιει και οι ίδιοι και ο λοχίας.

Επιπλέον υποστηρίζεται ότι με βάση το βίντεο, ο λοχίας μετά το επεισόδιο επέστρεψε στην πλατεία, κρατώντας ένα μαχαίρι, έτοιμος να πάρει το …αίμα του πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook