Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ο λόγος που η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια

ελευθερία-αρβανιτάκη-ο-λόγος-που-η-μητ-1395674

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γονείς της. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε τον λόγο που η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, ενώ “άνοιξε” την καρδιά της για τον πατέρα της και τον πρόωρο θάνατό του.

“Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τα ναρκωτικά και το να μπλέξεις με παρέες που δεν θα σου προσφέρουν, αλλά θα σου πάρουν πράγματα. Την καταλάβαινα, αλλά ήξερα τι έκανα”, ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ακόμη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και την ζωή του, η οποία ήταν “κινηματογραφική”, όπως την χαρακτήρισε η δημοσιογράφος. «Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Αλλά έφυγε νωρίς. Νομίζω έπαιξαν ρόλο αυτά. Πήγε εκεί ως διευθυντής σε εργοστάσιο και τότε έγινε και η επανάσταση στο Κονγκό και ήρθε στην Ελλάδα. Δεν έχω πολλές μνήμες από εκείνον, έλειπε συχνά και νομίζω ήταν και μια άμυνα να ξεχάσω”.

“Είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις μία πορεία. Πότε αδικείται η τέχνη σου, πότε η οικογένειά σου. Πρέπει να είσαι παρών. Νομίζω με δύο παιδιά γίνεται μια οικογένεια. Να έχουν παρέα και να μεγαλώνουν μαζί” είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο MEGA.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook