Ελεύθερη η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στη Θεσσαλονίκη – «Δεν θέλω το μωρό»

ελεύθερη-η-μητέρα-που-εγκατέλειψε-το-β-941790

Με προφορική εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης αφέθηκε ελεύθερη η νεαρή μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της σε είσοδό πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου την Τρίτη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr σε βάρος της μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της «έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο» η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 25χρονη φοιτήτρια Νοσηλευτικής η οποία προληπτικά νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω του τοκετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr ως πατέρας φέρεται ένας άγνωστος άνδρας. Η 25χρονη φέρεται να μην επιθυμεί να κρατήσει το μωρό που έφερε στον κόσμο.

Το νεογέννητο κοριτσάκι τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Ιπποκράτειο νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μεσημέρι της Τρίτης σε είσοδο πολυκατοικίας από ένοικο διαμερίσματος, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Η μητέρα δήλωσε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος, καθώς και ότι όταν γέννησε το παιδί ξαφνικά το μεσημέρι, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook