EleonVillas: Ένας ιδιωτικός παράδεισος στην παραλία Ταυρωνίτη στα Χανιά

eleonvillas-ένας-ιδιωτικός-παράδεισος-στην-παρ-1081819

Οι βίλες ELEON είναι κτισμένες σε ένα καταπράσινο και ιδιαίτερα ήσυχο περιβάλλον μόλις 300 μ. από την θάλασσα. Σε ένα ελαιώνα 6 στρεμμάτων στο παραλιακό χωριό Ταυρωνίτης Χανίων, 19 χλμ βορειοδυτικά της πόλης και μόλις 20΄ από το κέντρο.

H ησυχία, η ηρεμία, η παραδοσιακή κατασκευή, το καταπράσινο περιβάλλον αλλά κυρίως οι ανέσεις του Eleon villas είναι αυτά που τo κάνουν να ξεχωρίζει και να τo κατατάσσει μεταξύ των καλυτέρων στην Κρήτη.

Η μαγευτική θέα με φόντο το πράσινο των ελαιόδενδρων, τα Λευκά Όρη και το μπλε του Κρητικού Πελάγους θα σας μαγέψουν και θα σας αφήσουν στην μνήμη σας αξέχαστες διακοπές.

Τρεις πανέμορφες, αυτόνομες, πετρόχτιστες βίλες, καθεμία με ιδιωτική εσωτερική και εξωτερική πισίνα και κήπο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, έτοιμες να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Όπως μας λέει η ιδιοκτήτρια κα Ειρήνη Παπαβασιλείου, «στόχος μας είναι  προσφορά μας στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας , και η συμβολή μας στον ποιοτικό τουρισμό που θα αποφέρουν έσοδα για καλύτερα τουριστικά καταλύματα

Διεύθυνση: Ταυρωνίτης Χανίων, 19 χλμ βορειοδυτικά της Πόλης 300 μ. απο την παραλία

Τηλέφωνο: 6989670298

Email:  [email protected]

Facebook: EleonVillas.gr/

Website:  https://www.eleon-villas.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook