Ελεονώρα Μελέτη: Βάπτιση στην αρχή του καλοκαιριού

ελεονώρα-μελέτη-βάπτιση-στην-αρχή-του-1497798

Στις 30 Ιουνίου, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης σχεδιάζουν να δώσουν στη μονάκριβη κόρη τους το όνομα Αλεξάνδρα-Ωκεανίς, σε εκκλησία των βορείων προαστίων.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους, που προγραμματίζεται να γίνει στις 30 Ιουνίου. Επιθυμία του ζευγαριού είναι να έχουν κοντά τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, γι’ αυτό επέλεξαν το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού, πριν οι καλεσμένοι ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Η κόρη τους θα έχει δύο ονόματα, Αλεξάνδρα-Ωκεανίς, κάτι που ήταν προσωπική επιθυμία της Ελεονώρας. «Την κόρη μου τη λένε Αλεξάνδρα- Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άνδρας μου. Το ‘‘Αλεξάνδρα’’ το είχαμε αποφασίσει πριν καν τη δούμε, γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Του είπα ότι θέλω δύο ονόματα, το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε, επειδή, ως επιχειρήματα, του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί και ότι εκφράζει και τη θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ετοιμάζουν πάρτι

Η Ελ. Μελέτη και ο Θ. Μαροσούλης αγαπούν ιδιαίτερα τη θάλασσα και έχουν μεταλαμπαδεύσει αυτή την αγάπη και στην πεντάχρονη κόρη τους. Η αρχική σκέψη ήταν η βάφτιση να γίνει σε παραθαλάσσιο μέρος, εκεί όπου οι τρεις τους νιώθουν ευτυχισμένοι. Ομως, για πρακτικούς λόγους, το μυστήριο θα γίνει τελικά σε εκκλησία τον βορείων προαστίων. Νονά θα είναι η αδερφή του Θοδωρή και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Ιωάννα Μαροσούλη, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το ευχάριστο γεγονός θα γιορτάσουν με ένα πάρτι πιθανότατα στο πατρικό της Ελεονώρας στη Σαρωνίδα με καλεσμένους, αποκλειστικά, στενούς φίλους και συγγενείς.

Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος. Τώρα, έκριναν ότι έχει έρθει η στιγμή για ένα μεγάλο πάρτι, προκειμένου να γιορτάσουν την ευλογία της όμορφης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει μαζί.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook