Ελένη Τσολάκη: Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Instagram – Τι αποκάλυψε on air

ελένη-τσολάκη-χάκαραν-τον-λογαριασμό-1622420

Θύμα χάκερ έπεσε η Ελένη Τσολάκη, η οποία αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της στο OPEN ότι άγνωστοι παραβίασαν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταφέρει να ανακτήσει τον λογαριασμό της.

«Επειδή πολλοί μου στέλνουν μηνύματα, φίλοι μου και διάφοροι, και μου λένε: τι έπαθες; Δεν έχω μια βδομάδα Instagram, γιατί μου το έχουν χακάρει από τη Δευτέρα» είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Μίλησα απευθείας με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κι εκεί οι άνθρωποι με πάρα πολύ ενδιαφέρον έπεσαν πάνω στο… πρόβλημά μου. Για να είμαι και ειλικρινής, εγώ δεν είμαι εμμονική, δεν αισθάνομαι ότι είμαι και εξαρτημένη από τα social media, οπότε το διαχειρίστηκα καλά.

Έκαναν όλες τις δυνατές ενέργειες για να επαναφέρουμε το προφίλ μου. Περιμένουμε να το ανακτήσω από μέρα σε μέρα, αλλά είναι μία διαφορετική συνθήκη δεν σας κρύβω. Με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που ανεβάζω στα social media ανά πάσα ώρα και στιγμή» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Μου έλεγαν οι άνθρωποι της Δίωξης: ηρέμησε, ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά. Αυτό μου έλεγαν, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι που χάνουν τον λογαριασμό τους στο Instagram. Να μια ευκαιρία να θυμηθούμε πώς ήμασταν πριν από αυτό και να έρθουμε πιο κοντά. Γιατί κάνεις άλλα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή δεν είναι στο Instagram» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

 

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook