Ελένη Ράντου: «Νιώθω να απαγορεύομαι ως είδος»

ελένη-ράντου-νιώθω-να-απαγορεύομαι-ω-246966

H Ελένη Ράντου συγκαταλέγεται στους ηθοποιούς που κατά τη διάρκεια της καραντίνας εξέφρασαν τη στάση τους απέναντι στην πανδημία, ενώ δε δίστασε με χιούμορ να μοιραστεί με το κοινό πως βιώνει την καραντίνα, αλλά και μερικούς προβληματισμούς για το Πάσχα που χρειάστηκε περάσουν οι Έλληνες στα σπίτια τους λόγω lockdown.

Αυτήν τη φορά θέλησε να δημοσιοποιήσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τη «σιωπή» που επικρατεί και θα επικρατήσει αναγκαστικά στο χώρο του θεάτρου.

Διαβάστε όσα έγραψε:

«Και τελικά η ζωή συνεχίζεται χωρίς εμάς. Η στιγμή μας αποφεύγει. Είμαστε συνώνυμο του Μαζί της αγκαλιάς των σταγονιδίων που προκαλεί το γέλιο η το κλάμα σας. Φέρνουμε τον κόσμο κοντά. Να ακουμπάει ο ένας στον άλλον. Κι αυτό δεν επιτρέπεται στην παρούσα συνθήκη. Είμαστε μ’ έναν τρόπο τρομοκράτες. Σπέρνουμε τρόμο με την μεταδοτικότητα της τέχνης μας. Αρα προσωρινά – εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Κι αφού δυο πράγματα αγάπησα το θέατρο και τα ταξίδια… νιώθω ν απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία. Προσωρινά- για πόσο άραγε; Κλειστή».

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook