Ελένη Ράντου: «Με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση, ήμουν ένα “οικονομικό βάρος”»

ελένη-ράντου-με-την-μητέρα-μου-είχαμε-1625120

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με την μητέρα της.

Στην ερώτηση αν κουβαλάει κάποιο τραύμα από τη μητέρα της η ηθοποιός είπε: «Κοίτα με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση. Ήμουν, ας πούμε ένα «οικονομικό βάρος» διότι η οικονομική τους κατάσταση δεν επέτρεπε δεύτερο παιδί. Εγώ ήμουν το δεύτερο παιδί, οπότε μου έχει περάσει πολύ έντονα η αίσθηση ότι βάραινα, ότι περίσσευα, ότι ήμουν ανεπιθύμητη».

Στη συνέχεια η Ελένη Ράντου εξήγησε πως λειτούργησε αυτό στη μετέπειτα σχέση τους: «Είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις ότι περισσεύεις. Αυτό το κουβαλάς και ή το παλεύεις ή σε παίρνει από κάτω και το πας στην άλλη άκρη: να προσπαθείς απελπισμένα να κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της δυσκολίας ήταν να κάνω αυτήν την δουλειά. Συζητώντας με πολλούς συναδέλφους, μου έχει κάνει εντύπωση ότι οι γυναίκες ηθοποιοί κατά ένα 70% έχουν φάει απόρριψη κυρίως από τη μητέρα μας. Και βρήκαμε διέξοδο σε αυτό το επάγγελμα. Δηλαδή πήγαμε να παλέψουμε στα ίσια και να κάνουμε δημιουργία το θέμα μας».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook