Η συγκλονιστική μάχη της Ελένης Ράντου με την κατάθλιψη

η-συγκλονιστική-μάχη-της-ελένης-ράντο-1013840

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μιλώντας για όλα και για όλους.

Η Ελένη Ράντου μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή και εξήγησε τι ρόλο έπαιξε η καραντίνα στην απόφασή της. Αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία της στο θέατρο, αλλά και στις δυσκολίες του επαγγέλματός της, ενώ σχολίασε και τις καταγγελίες που επισκίασαν το χώρο του θεάματος.

Μίλησε όμως και για τη μονάκριβη κόρη της, τη Νικολέτα, και αποκάλυψε πόσο υπερπροστατευτική και δεμένη είναι μαζί της. Επίσης, περιέγραψε τη μάχη της με την κατάθλιψη και τις φοβίες.

«Τα μεγάλα σοκ κι οι εποχές που είναι στριμόκ…ες αποκαλύπτουν, είναι αποκαλυπτικές εποχές. Μέσα από αυτό που ζήσαμε δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά κι ο κόσμος πως το αντιμετώπισε. Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό.

Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Ήταν όλοι εκτεθειμένοι σε αυτό το σκοτάδι κι αυτό εξέθετε κι αυτούς που το άκουγαν κι όχι μόνο αυτούς που το διέπραξαν.

Με ενοχλεί που ένα θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα του θεάτρου. Ό,τι τα αποκάλυψε αυτός ο χώρος, δεν σημαίνει ότι είναι προβλήματά του αλλά μιας ολόκληρης κοινωνίας», είπε η Ελένη Ράντου μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης και τι έχει αφήσει όλο αυτό το γεγονός.

Το «φλερτ» με την κατάθλιψη

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη. Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα πολλά. Αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο…. Η κατάθλιψη που έμαθε τα πιο σοφά πράγματα. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Είμαι αγοραφοβική Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί. Ήμουν σε μια καθιστική διαμαρτυρία και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελένη Ράντου.

Η σχέση της με την μοναχοκορή της Νικολέτα

«Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε.

Ο Βασίλης αγωνιά από το σπίτι. Ο Βασίλης είναι πιο αγχώδης από μένα αλλά προσπαθεί να μη δείχνει υπερπροστατευτικός. Η κόρη μας, σπουδάζει στη Καλών Τεχνών ζωγραφική» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook