Ελένη Ράντου: «Διευθυντής καναλιού μου είπε «θα κάνεις αυτό που λέμε, αλλιώς θα σ΄ το κλείσουμε το θεατράκι»»

ελένη-ράντου-διευθυντής-καναλιού-μο-1571397

Συνέντευξη έδωσε η Ελένη Ράντου και αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί απειλή από διευθυντή καναλιού.

Αρχικά, όμως αναφέρθηκε στο σχόλιο που της είχε κάνει ένας παραγωγός για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι θα γίνει ενοχλητικός κάποιος. Το «ενοχλητικός» το έχω βιώσει και σε φλερτ που δεν είχε να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλη στη δουλειά, που ικανοποιεί περισσότερες από μια ανάγκες», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω δώσει και χαστούκι σε κάποιον, έχω φύγει και πριν με διώξουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Για παράδειγμα, ένας παραγωγός μου είπε «τώρα τα έχεις με τον Βασίλη, για αυτό μας αφοράς». Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει».

Τέλος, μίλησε για την απειλή που δέχτηκε στο παρελθόν από τον διευθυντή καναλιού, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο την αντιμετώπισε.

«Όταν έκανα μια σειρά, η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με τον διευθυντή καναλιού, ο οποίος τότε μου είπε «θα κάνεις αυτό που λέμε εμείς, γιατί έχεις κι ένα θεατράκι, το οποίο θα σ΄το κλείσουμε»», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου.

Ωστόσο, η ίδια δεν «μάσησε», όπως είπε και του απάντησε καταλλήλως.

«Του είπα «ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από εδώ;». Δεν μάσησα. Ένα άλλο περιστατικό, μου έτυχε πέρυσι. Με φώναξαν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για τον ρόλο. Μήπως έχω σιτέψει», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook