Ελένη Μενεγάκη: Πότε θα πει «αντίο» στους τηλεθεατές της

ελένη-μενεγάκη-πότε-θα-πει-αντίο-στο-988917

Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει οριστικά αυλαία στον Alpha και πάει… γι’ άλλες πολιτείες. Ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική της στέγη και αν και πότε θα “στεγαστεί” η Ελένη σε αυτή, παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, γνωστή είναι η ημερομηνία που η παρουσιάστρια θα πει αντίο στους τηλεθεατές και αυτή η μέρα είναι μη αναμενόμενη.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει την Ελένη Μενεγάκη να ολοκληρώνει τη σεζόν την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου ή την πρώτη του Ιουλίου, ανάλογα με το πώς έπεφταν οι ημερομηνίες. Φέτος, η “Ελένη” θα κατεβάσει ρολά μεσοβδόμαδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη θα μας αποχαιρετήσει την Τετάρτη 1η Ιουλίου. Και αν όλοι αναρωτιόμαστε γιατί, τότε θα πρέπει να γυρίσουμε στο περασμένο Πάσχα. Η “Ελένη” δεν βγήκε στον αέρα τη Μεγάλη Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη, όπως συνέβαινε συνήθως, έτσι η παρουσιάστρια “χρωστάει” στο κανάλι τρεις εκπομπές και αυτές θα παίξουν στις 29 και 30 Ιουνίου και η τελευταία την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός του Alpha και αν δεν αλλάξει για κάποιο λόγο στην πορεία, η Ελένη θα κουνήσει το μαντίλι ημέρα Τετάρτη.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook