Ελένη Μενεγάκη: Ποιος είναι ο νέος της διάσημος γείτονας

ελένη-μενεγάκη-ποιος-είναι-ο-νέος-της-δ-1379232

Τον Ιανουάριο του 2021 η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε ένα πολυτελές νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα στο Κεφαλάρι. Η είδηση έγινε γνωστή μόλις λίγους μήνες αργότερα όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο να επιβλέπουν τις εργασίες του νέου τους σπιτιού.

Μόνο που το πολυτελές συγκρότημα στο Κεφαλάρι φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα φιλοξενήσει και μία πολύ ηχηρή προσωπικότητα, αυτή τη φορά διεθνούς ακτινοβολίας. Πληροφορίες του “Full Life” θέλουν τον θρύλο της ροκ σκηνής Έρικ Μπάρτον εδώ και καιρό να παζαρεύει το οροφοδιαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, ακριβώς πάνω από αυτό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο εν δυνάμει νέος γείτονας της Ελένης Μενεγάκη έχει παντρευτεί την Ελληνίδα μάνατζερ του Μαριάννα Προεστού και τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αρχικά έμεναν στην Κυψέλη, μετακομίζοντας μετέπειτα στα βόρεια προάστια. Εδώ και καιρό, αναζητούν προς αγορά ακίνητο αρκετών τετραγωνικών στην Κηφισιά, που θα καλύπτει τις ανάγκες τους.

Λίαν συντόμως απ’ ότι όλα δείχνουν, Ελένη Μενεγάκη και Έρικ Μπάρτον θα μοιράζονται την ίδια είσοδο, το ίδιο ασανσέρ, τους ίδιους κοινόχρηστους χώρους και το πιο πιθανό είναι να αποκτήσουν και πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Έρικ Μπάρτον – Μαριάννα Προεστού

Ο Έρικ Μπάρτον γνώρισε την Μαριάννα Προεστού σε μία συναυλία που έδωσε στο Ανόβερο. Εκείνη ήταν ανάμεσα στο κοινό και στο τέλος όταν συναντήθηκαν κι έπιασαν κουβέντα, ο Μπάρτον γοητεύτηκε από την όμορφη Ελληνίδα που κρατούσε σημειώσεις στα ελληνικά.

Μέσα από τη σχέση τους που κατέληξε σε γάμο το 1999, ο μουσικός γνώρισε τις ομορφιές της Ελλάδας. Ανάμεσα στους αγαπημένους του προορισμούς αναδείχθηκε η Αμοργός, όπως έλεγε σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2014.

Η Μαριάννα Προεστού έγινε δικηγόρος και προσωπική του μάνατζερ ενώ ο Μπάρτον έγινε μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook