Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από την εποχή του «Πρωινού Καφέ» και το σχόλιο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

ελένη-μενεγάκη-οι-φωτογραφίες-από-την-1460563

Με νοσταλγική διάθεση ξύπνησε το πρωί της Κυριακής (5/6) η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρήκε ένα κουτί γεμάτο με παλιές φωτογραφίες στο σπίτι της και αποφάσισε να τις μοιραστεί με τον κόσμο, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Το πρώτο στιγμιότυπο είναι από τα πρώτα της χρόνια στον Alpha, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο, τον Φαίδωνα Κεφαλέα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από στιγμές και ταξίδια που έκανε με τον «Πρωινό Καφέ» και έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

«Κοιτά τι βρήκα! Μέσα σ’ ένα κουτί ανακάλυψα πολλές (παρά πολλές) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Πρωινού Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997 – 2008. Η πρώτη φωτο με τον Γρήγορη, την Ελένη, τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha» ανέφερε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, η οποία φέτος κλείνει τριάντα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα like και τα σχόλια έπεσαν βροχή, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να γράφει: «Bρε Ελένη μου, τι χαμός γινόταν τότε, θυμάσαι στη Λάρισα χιλιάδες κόσμου μπλόκαρε όλη η πόλη από ανθρώπους που σε αγαπάνε. Απίστευτο για όποιον δεν το έζησε, χιλιάδες κόσμος να δει, να αγγίξει την Ελένη ούτε πολιτική συγκέντρωση τέτοιος χαμός. Δεν νομίζω να έχει ζήσει άλλος άνθρωπος αυτή την λατρεία των ανθρώπων. Είπαμε Ελένη είναι μόνο μία».

Σημειώνεται πως η παρουσιάστρια και η γνωστή σεφ διατηρούν στενές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το φαγητό της στα εστιατόρια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook