Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγησή της για τον τρόπο που την μεγάλωσε η μητέρα της

ελένη-μενεγάκη-η-εξομολόγησή-της-για-τ-1069252

Με αφορμή την συνέντευξη της Νίκης Κάρτσωνα, η οποία δήλωσε χαρούμενη που αφιερώθηκε στο μεγάλωμα του γιου της κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στους δύο διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η μητέρα της μεγάλωσε εκείνη και τον αδερφό της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στην εκπομπή της ότι στην δική της περίπτωση η μητέρα της ήταν στο σπίτι και εργαζόταν, ενώ στου αδελφού της δούλευε, αλλά βρισκόταν εκτός σπιτιού.

«Όταν το έχεις κάνει αυτό, για τρία ή πέντε χρόνια, σίγουρα μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις κάνει το σωστό. Εγώ θα σου φέρω ως παράδειγμα τη μαμά μου που έχει μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου με δύο διαφορετικούς τρόπους. Δηλαδή, στο ένα ήταν στο σπίτι και δούλευε και στο άλλο δούλευε, αλλά ήταν εκτός σπιτιού», ανέφερε.

«Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες”. Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω. Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook