Ελένη Φουρέιρα: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Mad Clip – «Στο μυαλό μου είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά»

ελένη-φουρέιρα-μιλά-πρώτη-φορά-για-τον-1357677

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Youtuber Flipster, στον οποίο και άνοιξε την καρδιά της, όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για τον φίλο της και συνεργάτη Mad Clip.

“Αποφεύγω πολύ να μιλήσω για αυτό, γιατί δεν είναι κάτι που μπορώ πραγματικά να εκφράσω, όλο αυτό που νιώθω, όλον αυτόν τον πόνο. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Στο μυαλό μου το έχω αφήσει στο ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά”, εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

“Καταλαβαίνω τον κόσμο γιατί ποτέ δεν έχω μιλήσει για αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο”, ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, εξηγώντας ότι πόσο δύσκολο είναι για εκείνη, καθώς ήταν μαζί με τον τράπερ λίγα λεπτά πριν συμβεί το κακό.

Ακόμη, η ποπ σταρ είπε ότι λίγη ώρα αφότου έφυγε ο Mad Clip από τον γάμο στον οποίο είχε πάει και η ίδια το μοιραίο εκείνο βράδυ, του τηλεφώνησε καθώς είχε φύγει χωρίς να την χαιρετήσει. Ωστόσο, δεν απάντησε… “Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που όταν έφυγε, μετά από 3 λεπτά έφυγα και εγώ και τον πήρα τηλέφωνο, γιατί δεν με χαιρέτησε και τελικά δεν μου το σήκωσε”, είπε.

“Πονάει τόσο πολύ η οικογένειά του και αγαπάω τόσο πολύ την μαμά και την αδερφή του που δεν θέλω να μιλάω για αυτό, γιατί θέλω αυτή η πληγή σιγά σιγά να κλείσει. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ να μείνει η μνήμη του ψηλά, γιατί ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Ίσως το καλύτερο παιδί, σε όλα του. Ένας κύριος”, εκμυστηρεύτηκε συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια.

“Τον αγαπάμε πολύ, όπου και να βρίσκεται. Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε όλους τους ανθρώπους γύρω του πολύ ευτυχισμένους”, επισήμανε η Ελένη Φουρέιρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook