Ελενα Ράπτη – Κίμων Μπάλλας: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τον γάμο τους

ελενα-ράπτη-κίμων-μπάλλας-η-πρώτη-το-924841

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της, Κίμων Μπάλλας, μετά από το γάμο τους.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου υπό άκρα μυστικότητα, με την Έλενα Ράπτη να ξαφνιάζει στα μέσα του Αυγούστου τους followers της στο Instagram, δημοσιοποιώντας ότι παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της. Εκεί, η Έλενα Ράπτη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου» σημείωσε πλάι σε μια φωτογραφία της με νυφικό, που όπως η ίδια σημειώνει είναι της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» κατέληγε στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

Λίγο αργότερα ο οίκος Celia Kritharioti δημοσίευσε λίγες περισσότερες πληροφορίες, αναφέροντας πως το νυφικό που φορούσε η Έλενα Ράπτη ήταν δικό του σχέδιο και πως το μυστήριο τελέστηκε σε μοναστήρι πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Ελενας Ράπτη με τον σύζυγό της μετά τον γάμο τους

Πρόσφατα, το περιοδικό ΟΚ! απαθανάτισε τους νεόνυμφους μαζί κατά τη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ, στην πρώτη τους εμφάνιση μετά την είδηση του γάμου τους. Φυσικά και εκεί ήταν πολύ διακριτικοί, θέλοντας να αποφύγουν τα κακοπροαίρετα σχόλια, όπως έκαναν άλλωστε όσο καιρό είναι μαζί.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook