Έλενα Κρεμλίδου: Η καυτή «Μαχήτρια» που θα μας απασχολήσει στο Survivor I Photos

έλενα-κρεμλίδου-η-καυτή-μαχήτρια-πο-1153626

Είναι επίσημο! Το Survivor 4 επιστρέφει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και είναι έτοιμο να ανατρέψει για ακόμη μια φορά τις νύχτες μας. Το απόλυτο reality επιβίωσης έχει βρει ήδη τις ομάδες του, τους Διάσημους και τους Μαχητές, οι οποίοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και προετοιμάζονται για την πιο απίστευτη περιπέτεια της ζωής της.

Ανάμεσα στους παίκτες θα δούμε και μια γνωστή κοπέλα από τον χώρο της showbiz που βέβαια θα βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών! Ο λόγος για την Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, η οποία είναι 24 ετών, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και δηλώνει… Instagrammer!

Ποια είναι η καυτή Mariposa που θα μας απασχολήσει στο Survivor:

Η Έλενα ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Στο Survivor έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook