Ελαστικά Κασιωτάκης: Το σταθερό σου σημείο επαφής με το δρόμο στα Χανιά

ελαστικά-κασιωτάκης-το-σταθερό-σου-ση-1054664

Η εταιρεία Κασιωτάκης Χαράλαμπος & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1996 από τον Χαράλαμπο Κασιωτάκη, με έδρα στον Μακρύ Τοίχο Νέας Κυδωνίας.

Από την ίδρυσή της στεγάστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλίστηκε με σύγχρονα μηχανήματα και στελεχώθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό που σήμερα φτάνει τα 6 άτομα.

Η επιχείρηση κατάφερε πολύ γρήγορα να καταξιωθεί στον χώρο του ελαστικού και να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους της πόλης των Χανίων, προσφέροντας επί 24 χρόνια ελαστικά αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών, ζάντες αλουμινίου για αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, καθώς και αμορτισέρ, μπαταρίες και υπηρεσίες ευθυγράμμισης οχημάτων.

«Το 2010 και από αυτές τις βάσεις, το κατάστημα επεκτάθηκε και εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο, με μεγαλύτερους χώρους εξυπηρέτησης. Δημιουργήθηκε ειδικός χώρος για μοτοσικλέτες και εξοπλίστηκε με μηχάνημα ευθυγράμμισης τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης ξεκινήσαμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της ανάρτησης, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις βελτίωσης», σημειώνουν οι ιδιοκτήτες, Χαράλαμπος & Βασίλειος Κασιωτάκης.

Σήμερα πλέον, η Κασιωτάκης Χαράλαμπος & ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει στην τοπική αγορά μια πλήρη γκάμα ελαστικών και ζαντών για όλους τους τύπους οχημάτων, αμορτισέρ και ελατήρια αυτοκινήτων, καθώς και μπαταρίες για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσυκλέτες. Προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες εξυπηρέτησης, είτε στο κατάστημα είτε εκτός αυτού, με μονάδα κινητού συνεργείου και εγγυάται πως κάθε πελάτης θα φύγει απόλυτα ικανοποιημένος.

Έχοντας επενδύσει στην τεχνική κατάρτιση, τον σύγχρονο εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο προσωπικό, στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της το ίδιο, υψηλό επίπεδο προϊόντων και εξυπηρέτησης όπως όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις στον τομέα, ώστε να διευρύνει τη γκάμα υπηρεσιών της.

Δυνατά σημεία, η άριστη ποιότητα εργασίας, η ταχύτητα και η άμεσα διαθέσιμη πλήρης γκάμα προϊόντων. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι κατάστημα επιλεγμένο από τη Michelin και μέλος του δικτύου Vialider… 

Διεύθυνση: 3ο χλμ Χανίων-Κισσάμου, Μακρύς Τοίχος, Τηλέφωνο: +302821033331

Facebook: https://www.facebook.com/elastika.kasiotakis/?ref=bookmarks

Instagram:  https://www.instagram.com/kasiotakis_elastika/?hl=el

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook