Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς στο κέντρο των Χανίων | Photos

εκτεταμένες-ασφαλτοστρώσεις-σε-κεντ-1425039

Σε νέες ασφαλτοστρώσεις αλλά και σε εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου, προχώρα το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Χανίων, σε δρόμους στο κέντρο των Χανίων.

Συγκεκριμένα, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν εντατικές εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, με τις ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Δευκαλίωνος και Κύπρου στην περιοχή Πύλης της Άμμου.

Ειδικότερα για τις δύο αυτές οδούς, που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη της παραλίας του Κουμ- Καπί, η ασφαλτόστρωση την οδό Δευκαλίωνος ολοκληρώθηκε και σήμερα επανέρχεται στην κυκλοφορία η οδός Κύπρου.Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου στην οδό Νεάρχου, όπου με βαθιές τομές στο έδαφος, επιχειρείται να διορθωθούν οι καθιζήσεις που οδηγούσαν στην σύντριψη του δρόμου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισημαίνει:

«Η βελτίωση του οδικού δικτύου, είναι προτεραιότητα για τον Δήμο Χανίων.

Χάσαμε πολύτιμο χρόνο λόγω της παρατεταμένης περιόδου κακοκαιρίας, ωστόσο τώρα που ανοίγει ο καιρός, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά με παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και την ποιότητα των δρόμων μας στο κέντρο».

Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, τόνισε πως οι παρεμβάσεις αυτές γίνονται σε σημεία που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση στο οδικό δίκτυο για πολλές δεκαετίες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την οδό Ντουνόπαπα στην περιοχή της δυτικής Τάφρου.

zarpanews.gr

9 thoughts on “Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς στο κέντρο των Χανίων | Photos

    1. Εγώ πάλι όχι. Ο μόνος Δήμαρχος που δεν άφησε το οδικό δίκτυο της πόλης να ρημάξει. Φαίνεται οι προηγούμενοι δεν κυκλοφορούσαν στα Χανιά. Δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν…

      1. Εσύ μάλλον είσαι της ομάδας του γιατί όλος ο κόσμος βρίζει πλέον.και στο ξαναλέω με κάθε ειλικρίνεια ότι τον έβλεπα με συμπάθεια και δεύτερη Κυριακή τον ψήφισα.
        Να σου πω βέβαια και ότι κάποιες ασφαλτοστρωσεις γίνονται για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες από την ποιότητα που είχαν οι πρώτες.
        Και ότι οι ασφαλτοστρώσεις δεν είναι έργο είναι συντήρηση του οδικού δικτύου.
        Η πόλη ασφαλώς και ρημάζει αν εσύ δεν το βλέπεις οκ.
        Ούτε καν να τον ξαναδώ μπροστά μου.

      2. οι επισκευές που κάνουν είναι για τα γέλια. Μπαλώματα πάντα και με κακό προγραμματισμό. Να μην σχολιάσουμε άλλα πράγματα όπως τα υποτιθέμενα παρκινγκ και την μεταφορά των Πουλμαν. Τα οποία ξεκίνησε η σεζον και είναι διπλοπαρκαρισμένα και κάνεις σλαλομ.

      3. Ο χειροτερος δημαρχος.Συνεχιζει να εχει την πολη ενα μπαχαλο και το χειροτερο ολων τωρα αρχισε να κοβει και τα δεντρα!!Μεγαλος απατεωνας λεμε!! Λεφτα για πεζοδρομια δεν βρισκει αλλα 100 χιλιαρικα για προβολη της πολης της αφρικης και 15 χιλιαρικα τον μηνα για τους επιστημονικους φιλους του βρισκει!!! Ρε θα φαει μαυρο που θα παει συννεφο

  1. Δημαρχάρα μας να ξερεις παντως ολες οι χωρες του κοσμου κανουν ασφαλτοστρωσεις και τον χειμωνα και με βροχη δεν πειραζει….. δεν κανουν τοσο βασικα εργα Μ.Εβδομαδα και Αυγουστο… σε βριζει ο ντουνιας!!!!
    Και φυσικα ξερουμε οτι οι δρομοι αυτοι παλι σε 18 μηνες θα εχουν διαλυσει!

  2. Καστελλιανο παιδι, τιμιο…. Να τον ξαναψηφισετε, μη χασουμε τετοιο κελεπουρι. Να βαλει και για βουλευτης, εχει εργο να κανει ακομα…
    ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  3. Ρε τσιράκια και βαλτοί είστε και τάχετε με τον Δήμαρχο? Ο μόνος που έβαλε άσφαλτο στην πόλη.Κάνει ότι μπορεί σίγουρα δεν είναι ο τέλειος αλλά μη μιλάτε μερικοί μερικοί. Σιγουρα κάνει και λάθη , κοπή δένδρων, δημοτικός κήπος κ.λ.π.Οι συνεργάτες του σ αυτά μάλλον τον παίρνουν στο λαιμό τους.Αλλά θα τον ξαναψηφίσω μόνο και μόνο για τις ασφαλτοστρώσεις, οι προηγούμενοι ουδεμία σημασία έδιναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook