Εκστασιασμένος συγκρίνει τον Μητσοτάκη με τους… Beatles | Video

εκστασιασμένος-συγκρίνει-τον-μητσοτ-1530641

Ο πρωθυπουργός, η διάβαση πεζών και ο κλαυσίγελος από τη σύγκρισή του με τους Beatles

Η  αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές, η υπερβολή στο λιβάνισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί τελικά σε αντίθετα αποτελέσματα. Όπως σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που οι τηλεθεατές δεν ήξεραν εάν έπρεπε να κλάψουν ή να γελάσουν με τη σύγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Beatles.

Αφορμή, μια από τις στημένες φωτογραφίες που μοιράζει το γραφείο του πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διασχίζει διάβαση πεζών στη Νέα Υόρκη, ενσταντανέ άκρως διαφωτιστικό για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Τη φωτογραφία φιλοξένησε η εφημερίδα «Καθημερινή» στην τελευταία της σελίδα και ήταν η αφορμή για νέο λιβάνισμα από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Εκστασιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου δείχνει στους τηλεθεατές τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που διασχίζει τη διάβαση πεζών και λέει το αμίμητο «περπατάει αλά Beatles. Καταπληκτικό. Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό».

4 thoughts on “Εκστασιασμένος συγκρίνει τον Μητσοτάκη με τους… Beatles | Video

  1. Δεν υπάρχει προηγούμενο από πρωθυπουργό, να χρησιμοποιεί τόσο εντατικά και με ιδιαίτερη μαεστρία τα μμε, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οτιδήποτε βάζει ο νους του ανθρώπου, για να προβάλλει και να ενισχύσει την εικόνα του. Απόδειξη του πόσο άχρηστος και ανίκανος είναι ο Κούλης, που τον παρουσιάζουν για ηγέτη. Ποιος άλλος πρωθυπουργός μας βομβάρδιζε πρωί, μεσημέρι, βράδυ με κάποια εικόνα από τις δραστηριότητές του; Γιατί αυτό είναι ο Κούλης, ένα καλοπλασαρισμένο προϊόν. τελικά πόσους Έλληνες έχει η Ν.Υόρκη; Όχι τίποτε άλλο, για να ξέρουμε πόσες φωτογραφίες και ανάλογα ρεπορτάζ θα υποστούμε.

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΑΖΙΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook