Z MAGAZINE

Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου – Γαρδέλη: «Θέλω να με σεβαστείς – Δεν μιλάω ακατανόητα»

Ο ηθοποιός απέφευγε να μιλήσει για το παρελθόν του αλλά για το σήμερα με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να εκνευριστεί.

Ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «The 2 Night Show» ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αιτία ήταν ο καλεσμένος άλλα ήθελε να πει και ο παρουσιαστής αλλά ήθελε να ρωτήσει.

Πιο συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μιλήσει με τον καλεσμένο του για τις ταινίες που συμμετείχε τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός όμως δεν ήθελε να το κάνει και ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε πως προσπαθούσε να αποποιηθεί τη δουλειά που έκανε τότε και τον έκανε αγαπητό στο κοινό.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης από την πλευρά του ήθελε να μιλήσει για το σήμερα με αποτέλεσμα του τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθήσει έναν εκρηκτικό διάλογο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: θέλω να με σεβαστείς

«Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχα μια ποιητική φύση από πάντα

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν αποποιούμαι τις βιντεοκασέτες

Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα.

Μιλώντας για το παρελθόν του και αναφερόμενος στην καριέρα του είπε: «Τα τραγούδια που είπα στις ταινίες μου είναι η προίκα μου, τα περιόδευσα φέρνοντάς τα στη σημερινή εποχή», ενώ για την προσωπική του ζωή είπε: «Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα».

Επειδή τον είχαμε συνηθίσει πάντα με μία μηχανή στις ταινίες, ο Σταμάτης Γαρδέλης διευκρίνισε: «Οδηγώ μηχανή, αλλά όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε και για τους δύο γιους του που είναι τα καμάρια του. Όπως είπε, ο ένας είναι εικαστικός καλλιτέχνης ενώ ο άλλος ασχολείται με τις εκδόσεις στον εκδοτικό οίκο της μητέρας του. «Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε ‘πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε».

Σε ό,τι αφορά τώρα την καριέρα που έχει διανύσει μέχρι τώρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης παραδέχτηκε: «Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης». Και τόνισε: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Τέλος για τη συμμετοχή του στη Φάρμα από την οποία και αποχώρησε, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: «Είμαι εκστασιαμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

protothema.gr

Recent Posts

Ο καιρός στην Κρήτη την Πέμπτη 18 Απριλίου

Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχοπτώσεις αναμένονται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.…

2 ώρες ago

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 18 Απριλίου

Μέρα δημιουργική, καλλιτεχνική αλλά και άκρως ερωτική! Η Σελήνη από το Λέοντα σε τρίγωνο με…

2 ώρες ago

Όφνερ – Τσιτσιπάς 0-2: Με το δεξί ο Στέφανος στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open

Με το δεξί μπήκε σε ένα ακόμα τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7). Ο κορυφαίος Έλληνας…

2 ώρες ago

Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: Να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Ο ηγέτες της ευρωπαϊκής ένωσης θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε ο πόλεμος στο Ισραήλ…

3 ώρες ago

«Η αγάπη δε χάνεται, αν χαθεί δεν ήταν ποτέ αγάπη» – Παρουσιάστηκε στα Χανιά, το βιβλίο «Τα Γράμματα της Αγάπης» του Νικόλα Σμυρνάκη | Video

Το νέο βιβλίο του Συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη «Τα Γράμματα της Αγάπης», παρουσιάστηκε το απόγευμα της…

3 ώρες ago

Αδιανόητο: Γυναίκα στη Βραζιλία πήγε τον… νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο €3.000!

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν υπάλληλοι τράπεζας στη Βραζιλία την Τρίτη όταν είδαν να…

3 ώρες ago