Έκραξαν Podcaster που ισχυρίζεται ότι όσες γυναίκες έχουν Instagram δεν είναι πιστές

έκραξαν-podcaster-που-ισχυρίζεται-ότι-όσες-γυ-1428346

Ο Podcaster δέχθηκε τα πυρά έπειτα από τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

Σάλος έχει ξεσπάσει με έναν podcaster, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μια γυναίκα που έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram είναι σαν να απατάει τον σύντροφό της.

Ο Myron Gaines από το podcast Fresh & Fit κατά την διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου έκανε το παραπάνω σχόλιο, ενώ μεταξύ άλλων είπε: «Για τις γυναίκες η προσοχή είναι όπως το σεξ για τους άνδρες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι αν έχεις σοβαρή σχέση με ένα κορίτσι, τότε αυτό δεν πρέπει να έχει Instagram. Είναι σαν να απατάει. Κατά τη γνώμη μου, μια γυναίκα που έχει Instagram απατάει 100%, ειδικά αν έχει φωτογραφίες με λίγα ρούχα στο διαδίκτυο και δεν βγάζει χρήματα από αυτό. Κάτι που το κάνουν πολλές γυναίκες.

Αν έχετε Instagram μόνο και μόνο για να τραβάτε την προσοχή ξέρετε τι πιστεύω; Ότι για τις γυναίκες η προσοχή είναι όπως το σεξ για τους άνδρες. Λοιπόν, να ξέρετε ότι οι γυναίκες λατρεύουν την προσοχή από το αντίθετο φύλο».

Μια γυναίκα που ήταν καλεσμένη στο podcast του Gaines φαινόταν σοκαρισμένη από τα σχόλιά του, ενώ το διαδίκτυο έγινε έξαλλο με αυτές τις απόψεις.

Όταν ανέβηκε στο TikTok το συγκεκριμένο απόσπασμα, οι χρήστες «έκραξαν» τον Podcaster. «Έχεις κάνει ποτέ σου σχέση;», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Αυτό είναι παρωδία». Ένας τρίτος σημείωσε: «Πως δεν ντρέπεται…». Αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι ο Graines έκανε αυτά τα σχόλια μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Podcaster προκαλεί με τέτοιου είδους απόψεις, καθώς το 2020 μοιράστηκε μερικές μισογυνίστικες συμβουλές γνωριμιών.

@moneytips.ukDo you agree?

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook