Εκπρόσωπος Belvedere για τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι: «Αν ματαιωθεί παράνομα μια επένδυση, οποιοσδήποτε επενδυτής θα ζητούσε το δίκιο του»

εκπρόσωπος-belvedere-για-τα-κτίρια-στο-λόφο-κα-1107108

Για την επιστολή που απέστειλε στις δημοτικές παρατάξεις των Χανίων, αλλά και τη στάση της για το ενδεχόμενο αλλαγής χρήσης γης στον Λόφο Καστέλι, τοποθετήθηκε το πρωί της Τρίτης στον Zarpa Radio 89,6 η νομική εκπρόσωπος της Belvedere, Στέλλα Βαλάνη. Μιλώντας στους Ευτυχία Πεντράκη και Γιώργο Κολομπάκη, η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω  τόνισε ότι θα ήταν πρόωρο να γίνει συζήτηση για τη χρήση γης στο δημοτικό συμβούλιο:

«Για αυτή τη συνεδρίαση δεν ενημερωθήκαμε επίσημα, και νομίζω ότι ούτε το Πολυτεχνείο έχει ενημερωθεί. Πανελλαδικά δεν έχει ξαναγίνει, εν μέσω εξέλιξης αναθεώρησης γενικού πολεοδομικού σχεδίου, όπου υπάρχουν στάδια εκδίκασης ενστάσεων και επιτροπές, εισηγήσεις και όλα καταλήγουν σε μια τελική πρόταση που πάει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο, να γίνει τμηματική συζήτηση.

Δεν έχει ξαναγίνει εν μέσω αυτής της διαδικασίας να γίνει συνεδρίαση για πρόταση απόδοσης χρήσης σε ένα μόνο συγκεκριμένο κτίριο και μάλιστα όταν υπάρχει εκκρεμής ένσταση του ιδιοκτήτη. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο. Αν και δεν είμαι νομικός εκπρόσωπος του Πολυτεχνείου, γνωρίζω ότι έχει καταθέσει ένσταση από το 2018 για την αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου. Αλλά αν γίνει αλλαγή χρήσης σε κοινωφελείς λειτουργίες, θα πρέπει να ακολουθήσει απαλλοτρίωση και πλήρης αποζημίωση του ιδιοκτήτη.»Η κα Βαλάνη επισήμανε ότι στόχος των επενδυτών δεν είναι να κάνουν δικαστήρια, αλλά δεν είναι δυνατόν να σιωπούν, όταν υπάρχουν εξελίξεις που τους αφορούν, από την ώρα μάλιστα που τηρούν όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία:

«Αυτή η μίσθωση είναι για 25 χρόνια. Ήδη έχουν περάσει τα 4. Είναι μια επένδυση που από την πρώτη στιγμή θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και που μετά από 20 χρόνια θα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη της.

Κάποιοι από τους μετόχους της εταιρίας είναι ήδη στα Χανιά και λειτουργούν άλλες τουριστικές επιχειρήσεις και όχι μόνο, από το 2013. Όποια κτίρια και αν αξιοποίησαν, ιδιωτικά πάντα, σεβάστηκαν τους νόμους, την αρχαιολογία, την τοπική κοινωνία και το γνωρίζουν όλοι.

Δεν ήρθαν για να κάνουν δικαστήρια, ήρθαν για να αξιοποιήσουν κτίρια, προφανώς να έχουν κέρδος, αλλά πάντα σεβόμενοι την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και το έχουν αποδείξει. Τώρα είμαστε στη φάση των αδειοδοτήσεων που πρέπει να δοθούν από τις αρμόδιες αρχές. Και μια επένδυση που θα φτάσει σε ύψος τα 25 εκατομμύρια ευρώ, νομίζω ότι μπορούμε να εκφράσουμε τις νομικές απόψεις μας.

Η νομική εκπρόσωπος της Belvedere δήλωσε ότι, σε περίπτωση που η επένδυση ματαιωθεί χωρίς νόμιμη αιτιολογία, οι επενδυτές θα αναζητήσουν το δίκιο τους δικαστικά. Τόνισε όμως ότι δεν είναι αυτός ο στόχος:

«Δεν υπάρχει plan B. Αν επιτευχθεί ο αρχικός σχεδιασμός, καλώς. Αν δεν επιτευχθεί, θα πρέπει να δούμε τις αιτίες. Αν δεν επιτευχθεί γιατί οι αρμόδιες αρχές με σοβαρή και νόμιμη αιτιολογία κρίνουν ότι αυτή η επένδυση δεν πρέπει να γίνει, θα ματαιωθεί. Αν όμως η αιτιολογία δεν είναι σοβαρή ή είναι παράνομη, αναγκαστικά οποιοσδήποτε επενδυτής θα πρέπει να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του.

Υπάρχει το διοικητικό δίκαιο και το αστικό δίκαιο που προβλέπει τις ανάλογες ενέργειες. Αλλά δεν μας έχει ξανατύχει στην Ελλάδα τέτοια περίπτωση και στόχος μας δεν είναι να κάνουμε δικαστήρια. Σαν μισθωτές δεν έχουμε προσκληθεί ποτέ από τον Δήμο Χανίων, γι’ αυτό και ζητάμε στην επιστολή μας, συνάντηση με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, όπως και όλους τους αρμόδιους φορείς, έστω και εξ’ αποστάσεως λόγω κορονοϊού. Και θα θέλαμε να παρίσταται και το Πολυτεχνείο ως ιδιοκτήτης του χώρου.»

Όσο για τα τελικά σχέδια της επένδυσης και με αφορμή το ενδεχόμενο να λειτουργήσει στον χώρο πισίνα, η κα Βαλάνη είπε ότι τα αρχικά σχέδια δεν είναι τα ίδια με τα τελικά, μιας και μεσολαβούν εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές:

«Όταν ήρθαμε το 2016 να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό, δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε το ιδιαίτερο τεχνικό και νομικό καθεστώς του ακινήτου. Από την πρώτη υποβολή ως την τελική έγκριση, υπάρχει ένας μεγάλος δρόμος και οι αρχές είναι αυτές που εγκρίνουν ή δεν εγκρίνουν τα σχέδια. Και τα σχέδια που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, νομίζω ότι οι ίδιοι οι μηχανικοί μας δεν ξέρουν αν θα είναι τα τελικά, άλλωστε θα περάσουν από την αρχαιολογία και όλοι ξέρουμε πόσο αυστηρή είναι η αρχαιολογία στη χώρα μας», δήλωσε η κα Βαλάνη.

zarpanews.gr

22 thoughts on “Εκπρόσωπος Belvedere για τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι: «Αν ματαιωθεί παράνομα μια επένδυση, οποιοσδήποτε επενδυτής θα ζητούσε το δίκιο του»

  1. Προς οφελος της τοπικης κοινωνιας… Αφου η συντριπτικη πλειοψηφια της τοπικης κοινωνιας ΔΕΝ το θελουν! Δημαρχοι, περιφερεια, φορεις, δημοτικες παραταξεις, συλλογοι εχουν εκφρασει αντιθετη γνωμη! Πρωτοφανες ειναι να ζηταει μια εταιρεια αναβολη ενος Δημοτικου Συμβουλιου! Και τι συγκριση ειναι οτι εχουν ηδη αξιοποιηση αλλα κτιρια; Αυτο το ιστορικο κτιριο ανηκει στο δημοσιο σε εμας! Αμα ανηκε σε καποιον ιδιωτη προφανως και δεν θα ειχαμε κανενα δικαιωμα παρεμβασης.
    Επισης λες οτι σεβονται την ιστορια αλλα ειχαν βαλει αρχικα στα σχεδια πισινα!
    Λογια του …. που λεει και ο σοφος λαος!
    Δε σεβεστε την κοινη επιθυμια να μη γινει ξενοδοχειο, δε σεβεστε την κοινωνια! ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  2. Παρανομά;;;;;;
    Αποψη σου κερά μου!!!
    Πριν κανεις μια επενδυση βαζεις τα σωστα ατομα να διερευνησουν ΟΛΑ τα πιθανα προσκόμματα!!!
    Αν λοιπον εισαι τοσο αφελης που να πιστεψεις ενα Διγαλακη,καλα ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!
    Και φραγκο δεν θα παρεις κιολας!!!
    Μπάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

  3. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ

    1. Βρε μπουνταλα, εκπροσωπε τον συμφεροντων της επενδυσης πως γινεται να συγκρινεις την προσωπικη περιουσια με την δημοσια περιουσια;
      Βρε εξυπνε με τα τρομερασου επιχειρηματα και τα τρομερα σου σχολια (ΜΟΥΥΥΥ), ενας δημος δεν εχει μπορει να ορισει οπως θελει το ΓΠΣ? Δεν μπορει να κανει οποτε θελει συμβουλιο και να συζηταει οτι θελει; Νομιμα δικαιωματα δεν ειναι; Πρεπει να ρωτησει δηλαδη μια εταιρεια;
      Σιγουρα παντως εκτος απο χαζος θα νιωθεις και αρκετη μοναξια! Αντε βρες τον διγαλη να κανεις παρεα και μπορει να φας κι εσυ απο την μπιζνα!
      Και τελος βρε αφελη εκπροσωπε, δεν ειναι δικαιωμα μας να ταχθουμε κατα της μετατροπης ενος ιστορικου κτιριου σε ενα ακομα ξενοδοχειο! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ! Υποχρεωση στους προγονους μας, υποχρεωση προς τους ανθρωπους που βασανιστηκαν στις φυλακες αυτες, υποχρεωση για το μελλον της πολης μας, υποχρεωση για τα παιδια μας ωστε να μπορουν να διακρινουν την ιστορια της πολης και τα μνημεια και οχι να ζουν σε μια πολη-τουριστικο θερετρο. Μονο με ξενοδοχεια, αιρβνβ και μπουτικ χοτελ.

      1. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
        ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    2. Να κι ο ξενοδοχος,ή μαλλον το τσατσάκι του ξενοδοχου που μπηκε μην χασει τα τουριστακια!!!
      Αμε να μαθεις να μαζωνεις ελιες τσαμενε για δε σε βλεπω καλα!!!
      (Μαθε να σξαφτεις κιόλας για καλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης…)

      1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟΜΑΓΚΑ ΣΕ ΙΝΔΟΥΣ & ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ)
        ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ

    3. Μην αγχώνεσαι «μπουνταλά vagelis» μαζί θα φάμε από την μπίζνα… ότι θέλει λέει ο καθένας άλλωστε.
      Πάντως αυτό με τους «νόμους» μην το δέσεις που λένε… δεν είναι θέσφατα, είναι ανθρώπινα δημιουργήματα. Με νόμους και έχουν γίνει μύρια κακά και έχουν εξυπηρετηθεί συμφέροντα

  4. κυρια μου τα παραπονα σας στον «ξενοδοχο» πρωην πρυτανη, μιστερ διγαλακι. Αν αυτος πηγε να σου πουλησει δημοσιο για ιδιωτικο, δεν σου φταιμε εμεις και δεν προκειται να δεις φραγκο απο εμας. Σ αυτον που σου εταξε λαγους με πετραχειλια, επενδυοντας στην κριση του οτι η Ελλαδα ειναι ξεφραγκο αμπελι, και πως η περιουσια του Πολυτεχνειου του ανηκει… κι εσυ ομως δεν πας πισω, που πονηρα πας να βγαλεις και καλα νομους μεσα απο το καπελο του ταχυδακτυλουργου… Σε κανεναν κερατα δεν προκειται να αφησουμε την δημοσια περιουσια μας να μας την βαλει χερι και να καρπωνεται. Εμπλεξες με παρανομες συναλλαγες; ΕΣΥ φυλαξου μην πληρωνεις ΕΣΥ στο τελος προστιμα! τα ιδια προσπαθουσε και ο μακαριτης ο Γκαντεμης με τους Αγιους Αποστολους, αλλα δεν του βγηκε… προσεξε.

  5. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΓΑΛΟΠΡΥΤΑΝΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ (ΣΚΙΩΔΟΥΣ) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΣΕ ΚΙΣΣΑΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ), ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙ.
    ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ…
    EIXΑΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΞΕΙ)
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
    Υ.Γ.: ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΚΑΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ MILF ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.

    1. Αν δώσεις δήλωση υπερ της ξενοδοχοποίησης μπορείς να εγγραφείς στις τάξεις των θαυμαστών της καλλίπυγης δικηγόρου.
      Αν όχι τότε αναγκαστικά η επιλογή θα είναι μια πιτσιρίκα μαυροφορεμένη με ταγάρι, τατουαζ Γιν-Γιανγκ που έχει τσακωθεί με το σαπούνι. Α!!!… και προσοχή στα σκουλαρίκια, πίρσινγ και λοιπά κρικέλια γιατί άμα μαγκώσει… καλύτερα να σε δαγκώσει καρχαρίας!

      1. ΑΡΤΕΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
        ΞΥΔΑΚΙ ΣΦΗΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΓΑΛΟ.
        Υ.Γ.: ΕΜΕΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙ.

        1. Να ‘σαι καλά άρκαλε που με διαφώτισες γιατί αποφεύγουν το σαπούνι τα αναρχοαυτόνομοαριστερά… πρόκειται για συνειρμικό πρόβλημα, φοβούνται το σχοινί! χαχαχαχαααα

          Πικραμένος δεν είμαι, το έχω ξαναπεί οτι σαν υπερτοπικό κύτταρο δεν μπαίνω κάτω από σημαίες και δεν έχω αφεντικά. Αδιαφορώ εξίσου για τον Διγαλο και για τους Ροζανερηδες αλλά αυτά που υποστηρίζει ο Δίγαλος μου ακούγονται ρεαλιστικά ενώ των Ροζανέρηδων χαβαλέδικες επαναστατικές μπουρδολογίες. Το καλό των Χανίων θέλω και εγώ απλά διαφωνούμε στη μεθοδολογία του πως θα επιτευχθεί αυτό.
          Χολή δεν έχει το κατάστημα έχει εμπαικτική διάθεση και χιούμορ. Αν δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς τότε προφανώς χολή περιμένεις και χολή βλέπεις δεν φταίω εγώ για αυτό, είναι η αριστερή προσέγγιση που βιώνεις. Ο Κουτσούμπας δεν γελάει δεν χαμογελάει δεν έχει άλλο από αυτό το άκαμπτο, παγερό, αυστηρό ύφος, για να στο κάνω λιανά.
          Οπότε γίνε υπερτοπικό κύτταρο αναφοράς, μη γίνεις Κουτσούμπας!!!

  6. ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΧΑΧΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΑΜΒΑΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ…

    1. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ.
      ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ)ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
      ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

  7. ΑΡΤΕΜΗ:
    -1.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑΧΘΗΚΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΡΟΖΑΝΕΡΑ.
    -2. ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.
    -3. ΜΗ ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΠΟΛΛΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ.
    Υ.Γ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ) ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook