Εκπαιδεύτηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο ΕΒΕΧ | Photos

εκπαιδεύτηκαν-για-τις-πρώτες-βοήθειε-985609

Όποιος ενδιαφέρεται για μαθήματα πρώτων βοηθειών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., μπορεί να επικοινωνήσει στο 6942409039, στο [email protected] και στο facebook Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών δήμου Χανίων.Επιμορφωτικό σεμινάριο για τα μέλη του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, σχετικά με τις βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Τα μέλη του ΕΒΕΧ εκπαιδεύτηκαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για να παρέχουν πρώτες βοήθειες στις συνηθέστερες περιπτώσεις από ηλίαση και θερμοπληξία, μέχρι λιποθυμικό επεισόδιο και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).«Έστω κι έναν άνθρωπο να σώσει κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωής του, είναι πολύ σημαντικό», είπε ο πρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Χανίων, Μάνος Βαβουράκης σε δηλώσεις του, ενώ ανέφερε ότι ολοένα και περισσότεροι Χανιώτες δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να εκπαιδευτούν.H Χριστοφία Μπουντρογιάννη, γενική γραμματέας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δ. Χανίων, τόνισε την ασφάλεια που νιώθει κάποιος που είναι γνώστης πρώτων βοηθειών για τον ίδιο και τους οικείους του ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της προσφοράς, όταν ένας διασώστης κατά την ώρα της διάσωσης για έναν τυχαίο συνάνθρωπό του.Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση κόσμου, ώστε να γίνει κατάλληλη ενημέρωση για το πως διαχειριζόμαστε έκτακτες καταστάσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν κατάλληλα και να πάρουν μαθήματα πρώτων βοηθειών μπορούν να επικοινωνούν στο κινητό τηλέφωνο: 6942409039 μέσω mail στο [email protected] και στο Facebook: Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών δήμου Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook