Έκοψε την πίτα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Άδωνις Γεωργιάδης | Photos

έκοψε-την-πίτα-της-νοδε-ηρακλείου-ο-άδω-988469

Πλήθος κόσμου, έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αξιοποίηση της πρώην αμερικανικής Βάσης Γουρνών.

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και χαρούμενο κλίμα στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο γέμισαν την αίθουσα του νυχτερινού κέντρου και αντάλλαξαν ευχές.

Η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής, έλαβε χώρα στο Κέντρο «Κήπος των Αισθήσεων» στις Μαλάδες.

Στην εκδήλωση δίνουν το παρών ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίος, τοπικά στελέχη του κόμματος και αρκετός ακόμα κόσμος.

«Είμαι δίπλα σας με την ψυχή και την καρδιά μου» το μήνυμα που έστειλε μέσα από βίντεο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην έναρξη της εκδήλωσης.«Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού είναι ιερή και θέλουμε να την τιμήσουμε» είπε βρισκόμενος στο βήμα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά» και πως «καμία μέρα δεν έχει πάει χαμένη».

Την ίδια ώρα και για ακόμα μια φορά, ο Υπουργός έριξε τα «πυρά» του στην αντιπολίτευση λέγοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψεύτες, Φαρισαίοι και υποκριτές», επισημαίνοντας πως «δεν πρέπει να ξαναζήσουμε για δεύτερη φορά μια τέτοια κυβέρνηση».

«Χθες είχαμε δύο θλιβερές επετείους. Η μία, η προ πενταετίας της πρώτης και τελευταίας φοράς Αριστερά, η άλλη πέρυσι με την υπέρ ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Την αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ κάνεις στην μεταπολίτευση δεν κατάφερε να φτάσει. Χρειάστηκε να έρθουν στην εξουσία για να δουν οι Έλληνες τι εστί Αριστερά.Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε τις αξίες της Αριστεράς και τον ευχαριστούμε. Δικαίωση μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε αυτά που λέγαμε για την εξωτερική μας πολιτική, ότι ανήκουμε στη Δύση.

Όσο κέρδιζαν τις εκλογές, δεν ήθελαν την απλή αναλογική. Μετά που έμειναν πίσω στις δημοσκοπήσεις άρχισαν να είναι υποστηρικτές της.

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψεύτες, Φαρισαίοι και υποκριτές.

Αυτά που ζούμε με αυτούς τους τύπους, δεν έχουν προηγούμενο. Αυτοί είναι άπαικτοι!

Δεν πρέπει να ξαναζήσουμε για δεύτερη φορά μια τέτοια κυβέρνηση.

Αυτούς τους έξι μήνες, εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού είναι ιερή και θέλουμε να την τιμήσουμε. Καμία μέρα δεν έχει πάει χαμένη.

Είμαστε ίσως στην πιο ευχάριστη στιγμή της δεκαετίας στον τομέα της Ελληνικής οικονομίας.

Αυτό σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας, πιο χαμηλά επιτόκια, επενδύσεις, ανάπτυξη. Κι αυτά θα τα δείτε τους επόμενους μήνες.

Πάμε με την τριπλάσια ταχύτητα από αυτή που είχαν υπολογίσει.»

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μεγάλα έργα της Κρήτης, το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι τον ΒΟΑΚ, αλλά και την μεγάλη επένδυση στις Γούρνες, το «νέο Ελληνικό» όπως χαρακτήρισε το σημαντικό έργο.Για το αεροδρόμιο στο Καστέλι είπε συγκεκριμένα «Το έργο ξεκίνησε από το 2004 και θα ξεκινήσει το 2020, 16 χρόνια μετά. Και θα γίνει με δική μας κυβέρνηση», ενώ για τον ΒΟΑΚ έκανε λόγο για μια χρονιά ευχάριστων εξελίξεων. «Από το 2020 τα ευχάριστα για το ΒΟΑΚ για να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα στην άσφαλτο.

«Εντός των επόμενων εβδομάδων, βγαίνει ο διαγωνισμός για τις Γούρνες. Θα γίνει το νέο Ελληνικό. Θα είναι μια νέα λαμπρή σελίδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους επενδυτικούς ομίλους» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεταναστευτικό, σημειώνοντας πως «ξεκινά ο νέος τρόπος εξετάσεως του άσυλου». «Αυτή είναι η βασική και κορυφαία αλλαγή σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γίνονται απελάσεις πλέον. Όσους έχουμε απελάσει, η Τουρκία τους δέχθηκε. Όταν δοθεί το μήνυμα στα μικρασιάτικα παράλια ότι στην Ελλάδα σε περιμένουν τα κλειστού τύπου κέντρα και η απέλαση, οι ροές θα μειωθούν» ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσο για τις τουρκικές προκλήσεις και τα εθνικά θέματα ο υπουργός διαβεβαίωσε πως «Δεν θα γίνουν ούτε θερμά επεισόδια, ούτε πόλεμος».

«Μην ανησυχείτε. Δεν θα γίνουν ούτε θερμά επεισόδια, ούτε πόλεμος. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την κυριαρχία της Ελλάδος, με τις αξίες και την ιστορική μας παρακαταθήκη. Είμαστε φιλειρηνιστές, αδύναμοι όμως δεν είμαστε! Να το ξέρει καλά αυτό η Τουρκία. Και δεν νομίζω να θέλει να ρισκάρει. Ουδέποτε η Τουρκία ήταν τόσο απομονωμένη. Είμαστε στην καλύτερη θέση των συμμαχιών. Μην ανησυχείτε για αυτά. Εμείς θα επικεντρωθουμε σε αυτά που πρέπει. Στην ανάπτυξη και στις νέες θέσεις εργασίας» σημείωσε και κατέληξε «Το 2020 σας υπόσχομαι ότι θα ζήσουμε μια καταπληκτική χρονιά».

«Εύχομαι ο, τι καλύτερο στην Ελλάδα μας και στην Κρήτη μας», είπε από την πλευρά του κατά την κοπή της βασιλόπιτας ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίος.

Για το μεγάλο και σημαντικό έργο της Κρήτης, το αεροδρόμιο στο Καστέλι επιβεβαίωσε πως θα βρεθεί στο νησί το επόμενο διάστημα, και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου, όπως είχε γράψει το Cretalive, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με δηλώσεις του ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και σε «ευχάριστες ειδήσεις» σε ότι αφορά τον ΒΟΑΚ.

«Στο επίκεντρο της πολιτικής μας είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ταχύτατης και υψηλής ανάπτυξης, η οποία θα είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Ήδη πριν λίγες μέρες έγιναν ανακοινώσεις για το αεροδρόμιο του Καστελίου» ανέφερε ο ίδιος και συμπλήρωσε » Άλλωστε ο πρωθυπουργός θα κατέλθει στην Κρήτη για αυτό το λόγο. Και νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε πολύ ευχάριστες ειδήσεις και για ένα έργο που χρονίζει αδικαιολόγητα, τον ΒΟΑΚ» κατέληξε ο ίδιος.Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook