Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια στα Χανιά, ενώ το είχε πληρώσει σχεδόν μία εβδομάδα πριν!

Ξαφνική αναστάτωση για μία οικογένεια στα Χανιά που, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, είδε έναν τεχνικό της ΔΕΗ να έρχεται στο σπίτι της και να κόβει το ρεύμα, ενώ είχαν πληρώσει το λογαριασμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές, Δευτέρα, με την Χανιώτισσα να έχει δρομολογήσει αλλαγή παρόχου και να έχει έρθει σε επικοινωνία με εισπρακτική εταιρεία για εκκρεμούσα οφειλή στη ΔΕΗ.

Η επικοινωνία έγινε στις 7/12, με το χρέος των 248€ να αποπληρώνεται μία ημέρα μετά.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, κανείς δεν το… πήρε χαμπάρι στη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα έξι ημέρες μετά να έρχεται το αρμόδιο συνεργείο και να κόβει το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ οι αντιδράσεις προς τον τεχνικό, ο οποίος είδε και την απόδειξη πληρωμής, να είναι εις μάτην, αφού όπως ξεκαθάρισε “είχε εντολή να κόψει το ρεύμα”.

Τελικά, χρειάστηκε να πάνε αυτοπροσώπως στη ΔΕΗ, να περιμένουν για πάνω από μιάμιση ώρα στην ουρά για να διαπραγματευτούν, να παρουσιάσουν τα στοιχεία και να αποκατασταθεί τελικά λίγο αργότερα η ηλεκτροδότηση.

Τσάμπα ταλαιπωρία για τους πολίτες και τσάμπα εργατοώρες για τους υπαλλήλους, αφού εν έτει 2020 κάποια πράγματα δεν είναι ακόμη αυτονόητα. Όπως το να κοιτάξουμε αν αυτός που θα του κόψουμε το ρεύμα το έχει πληρώσει….

zarpanews.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΕΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΑΧ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΔΕΝ, ΛΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

 2. Πρόκειται για ΑΕ με κανόνες και νοοτροπία δημοσίου.
  Ότι τους συμφέρει δηλαδή.
  Με παχυλούς μισθούς για τους παλιούς μόνιμους. Και στα ζόρια κάτι κακόμοιρο νεαροί συμβασιούχοι.
  Οσο για τη δευαχ που γραφεις φίλε πιο πάνω στο ίδιο μοντέλο και αυτή. 4500 τον μήνα κινητά, δεκάδες χιλιάδες ευρω για διαφημίσεις αλλά “τα ζώα μου αργα“….
  Παραδείγματα προς αποφυγή και οι δύο σε τοπικό επίπεδο. Μόνο ταλαιπωρία και πέταμα χρηματων σε ημιμαθείς βολεμενους.

 3. Ο δημοσιουπαλληλακος Αρκαλος που ειναι να γραψει κατι για τους ομοιους του???
  Αλλα ειπαμε ειναι μονο να αμπελοφιλοσοφει βαθυστοχαστες κουταμαρες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ